win7den xpye geçerken sorun !!

ftlr

New member
Reaction score
0
arkadaşlar win7 kurmuştum pc bazı şeyler yaparken kastıgından xpye geçmek istedim ama pc yaxp cd sini tkıyorum bi tuşa basın geliyor devam ediyo maviekrandan herşey normal gidiyo pc kapanıp bi tuşa basın yazısı çıkıyo devam etmiyo ne yapsam devam ettiremedim yardım edim...

vay be koskoca hackhell ailesi bu sorunu çözemiyosa ben nasıl çözcem :S !!!

windows 7 yüklemesini yapacağın Harddisk dışında anakart üzerine takılı Harddisk varsa kablolarını çek. Aynı şekilde yükleme sırasında sadece 1 DVD-Rom'un takılı olsun.2. bir sürücün var ise onuda çek.

Pc'ye çevre birimleri olarak sadece Klavye-Mouse takılı olsun. Printer veya diğer arabirimlerin hepsini çıkart. Tekrar dene. Sorun devam ederse Mavi ekrandaki yazıyı buraya yaz yardımcı olmaya çalışayım.

Mavi Ekran Bendede var Laptop Vista Üstü Problemsiz kuruluyor, fakat Windows Xp Kurarken Mavi ekran sorunu oluyor sebebi bilen varsa yardımcı olabilir mi?

yüklemeye çalıştığın dvd de yada cd de sata raid entegrelidir.xp yüklemeye calıstıgın cd de sata raid dosyaları yok ise laptoptan biostan sata modunu değiştir.yoksa yükleme yapmaz takılır kalır.yada sata raid entegreli cd den yükle yükleme sorunsuz devam edecektir

öncelikle benim sorunum şurda:
vxpkurulum01.jpg

bu kahrolası yazıda ki gibi bi tuşa basıyorum ön yüklemeyi yapıyorum ama bundan sonra yine bu yazı çıkıyor ve noktalar 1-2-3 demesi gerekirken 5 e kadar çıkıyo ve pc kilitleniyor ne ilerliyo nede başka bişey oluyor ve ne denediysem olmadı okadar farklı xp cd si 3-4 tane farklı dvd cd oynatıcı yok hiç bişey çözemiyor lütfen yardım :S

Geri