Windows İşletim Sistemi Bölümüne A.mod Adaylıgı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yskorpitx

∂єѕριиα - d
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar Windows İşletim Sİstemi bölümüne A.mod adayıyım sizinde bildiginiz gibi bölüm çok karışık bi durumda o bölümde yardım ve paylaşımlarımla yeterli olabilecegime inanıyorum ve arkadaşlar lütfen + veya - vermeden önce Windows İşletim Sistemi Bölümüne bakıp ordak, durumuma göre yorumlarınızı sunun

- veya + yorumlarınızı bekliyorum

Önceki Konunu kaRma Erken Diye kapatmıştı...Aradan 1ay biLe geçmemiş bidaha açmışsın..

Senin için Erken oLdugu Kanatindeyim.

Sen bence Uploader Teamda kaL...İlerde inşaLLah

Kusuruma bakma

-7 oLumsuz

NOT-BÖLÜM MODUNUN KARARINA GÖRE OYUM DEĞİŞECEKTİR

uyelere her an olmasada yardım edebılecekmısın onlıne suren fazla olmalı ve bılgın buna musaıtmı bıgun bırıne cıkıp bu benı aşar dersen guven kaybedersın kendını buna hazır hıssedıyormusun
neyse
St.AnGeR orada tek onun gorusu onemlı yardıma ıhtıyacı varsa ve yonetım uygun gorurse ndn olmasın hakkında hayırlısı - ya da + vermıcem bolum mod u nun cvp ını beklıyorum

bence o bölüme hayırlı olacaksın takip ediyorum bayabi çaban var
benden sana +1910

Tüm yorumları okudum Despina..Bence sen "upLoadeR Team"'de kaL.."Neden ?" diyeceksin Cünkü Coqu arkadas (neredeyse hepsi) oLumsuz Düsünüyorlar..Ne diyeLim Hayırlısı...Kendini Bölüme Adayıp burayı toplarım bir düzene sokarım diyorsan Herzaman [+]
ama yok ben sorumluktan kacarım.A mod olduktan sonra bölümün yanından bile gecmem diyorsan bence hicmi hic buLa$maa :victory :goz:

bence erken ama böLüm modu ortaLarda yok sen de o böLümLe iLgiLisin.şimdiLik nötr...

edit: upLoader oLunca değişik tavırLar içersine girdin, argo içerikLi mesajLar yazıp kendini banLatmaya faLan çaLışıyodun, mod oLunca kim biLir neLer yapacan.kusura bakma ama senden mod oLmaz bence...oLumsuz.

Ben ilgili bölümde bir çok kişiye yardım ettim lakin bölüm modu gerçekten ortalarda yok despina arkadaşın marjinalin ve batandikenin yardımlarınıda görüyorum açıkcası benden (+) eğer a mod olursa sevinirim ondan sonra da ilerde bana da görev düşerse yerine getirmeye çalışırım herşey sırayla.

Erken -1...

denemekte fayda var st.anger arkadaşımız'ın yardıma ihtiyacı oldugu bariz ortada
bir romantizm bölümünde bile yeri geliyo 3 mod oluyor.. (önemsiz diye algılamayın)
bence forumun en önemli bölümü işletim sistemleri vs. vs
benim oyum olumlu yönde...

bölüm modunun düşüncesi çok önemli

o bölümde çalışmalarda bulunuyorsun.

şimdilik nötr

St.Anger'da onay verdiyse bize artı vermek dü$er

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri