Windows İşletim Sistemleri Görev Talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n€d!mbur@k

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Windows İşletim Sistemleri Görev Talebi

Ben Modluğu bıraktığımdan beri İşletim Sistemleri Bölümüne Mod atanmadığını gördüm.
Birgün geri döneceğimi beklediğiniz için sizleri kırmıyor ve geri dönüyorum :)
Şaka bir yana tabikide Bölümün bana ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için yeniden adayım.

Olumlu Olumsuz Yorumlarınız bekliyorum.

Saygılar

Başaracağına inanmasan, taleb etmezsin-Bende yapacağın kanısındayım
[++++]

size rakibim :)) hakkınızda hayırlı olsun +++

Vay Vay :) +ZeytinburnuLu..

hahahahah Özgür dayım gelmiş hosgeldın kardesım nbr nasılsın, bosuna + vermeseydın ya kent55 istemez seçilemem bu seçimlerde :))))

nedim burak arkadaşım ;

seni tanımam ..

bu güne kadar seninle bir kelime dehi konuşmuşluğum ,tartışmışlığım olmamasına karşı nasıl bu kanıya varıyorsun anlamıyorum .. insanları tanımadan hüküm vermek bu oluyor demekki .. ben ve diğer yönetici arkadaşlarım iyi günlerde de kötü günlerdede hep burdayız ..sizin gibi bir rüzgarda devrilmedik dimdik ayaktayız gördüğün gibi .. biz kapımızı hep açık bırakırız .. sertçe çarpıp gitmeyiz ..ki ..döneceğimiz zaman dönüşümüz güzel olsun ...

yine biz misafir perveriz gelene neden geldin de demeyiz .. başımızın üstünde yeri vardır ...

sen de hoş gelmişsin ...

yönetime tekrar girmek istemişsin buna ben ve yönetimdeki arkadaşlarım karar verecektir .. hakkında hayırlı ne ise o olsun..

saygılarımla ..

ben peşin hüküm anlamında sölemedim üstad sadece kent55 kardes ıstemez dedım sadece bu kadar.
gergınlık yapacak bı durum yok bence, benımde sana karsı en ufak bır saygısızlıgım köot sozum olmamıstır bence sende pesın hukumlu olma bole sertce kapatıp gıtmeler, yıkılmalar falan. Bızımde yıkıldıgımız yok.
Sunuda bılmenı ısterım hıckımse yokken bız vardık...

işlerim olmasa keşke seneye aday olmayı düşünüyorum sakin bir köşesini forumun hadi bakalım (:)

n€d!mßuг@ĸ;5344604' Alıntı:
ben peşin hüküm anlamında sölemedim üstad sadece kent55 kardes ıstemez dedım bu kadar.
gergınlık yapacak bı durum yok bence, benımde sana karsı en ufak bır saygısızlıgım köot sozum olmamıstır bence sende pesın hukumlu olma bole sertce kapatıp gıtmeler, yıkılmalar falan. Bızımde yıkıldıgımız yok.
Sunuda bılmenı ısterım hıckımse yokken bız vardık...

işte bende bunu diyorum neden istemeyeyim ...neden ..ben istemeyeyim .. benim kimse ile sorunum yok .. kimse ye bişi yaptığımda yok ..herkes gelebilir ..sizlerin benden belkide daha çok emeğiniz var burda ..yönetimden ayrılan arkadaşlarınızla hiçbir sorunum olmadı olmazda .benim anlamadığım nokta .benim adımın geçmesi neden ... bunu soruyorum ben ..

Adının gecmesi sadece ayrılıklarla alakalı üstad baska bı sebebı yok, yanlız hala +++ vermemıssın farkındaysan :))

Önce biz vardık muhabbetine veya başka muhabbetlere girmeye gerek yok.

Eski yönetici olarak adaylık konusunu laçkalaştırmanın doğru olmadığını biliyor olman gerekirdi.

Son olarak girmeye çalıştığın yönetimin en sözü dinlenir kişisine hem de adaylık konunda laf çarpman bu konunun kapanmasının nedenidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri