Windows Şifresini Unuttuysanız

Swat_TR

Altın Üye
Reaction score
0
Windowsu başlattık ve şifre ekranı geldi ve şifremizi unuttuk...

1) "ctrl ve alt" tuşlarına parmaklarımızı koyalım ve bir parmağımızla da "delete" tuşuna farklı bir ekran gelene kadar basalım ("ctrl ve alt" tuşlarından parmaklarınızı çekmeden "delete" ye sürekli basın).

2) Farklı kullanıcı ismi isteyen ekran geldiğinde şimdi kullanıcı ismi yerine "Administrator" yazalım ve tamam tuşuna basalım evet windowsumuz açılmış oldu...

administrator hesabı kilitli ise ne olacak... ben söylim dayanamadım çünkü ERD Commander CD siyle açılacak

Bu konuda ERD çok işe yarıyor.

paylaşım için saol daü

daha önceden biliyordum saol genede

ben böle bı halt ettım benım kuzen saolsun becermıs mecbur tek yol var oda bahsedılen program ;)

administrator şifresi

yönetici hesabına bilgisayarı kurarken şifre vermişlerse sadece bahsedilen programla açabilirsiniz.. onuda internette zor bulursunuz.. birisi yüklese çok dua alır.. güvenli modda sadece sonradan oluşturulan yönetici yada sınırlı kullanıcı hesaplarını açarsınız.. ana yönetici şifresi yoksa onuda açamassın zaten.. bu programı tavsiye ederim..:victory

böyle yaptım açılmıyor kardeş ya acele bi cevap verirsen

Bilgisayarın kasasında bulunan pili çıkartıp 10-15 dakka bekleyin bili yeniden takın şifre kaybolacaktır...

arkadaşlar bir yol daha var bilgisayarı güvenlı modda acın sonra kullanıcı hesaplarına girin orda paraloyı size parolayı sormadan kaldıra bilirsiniz

ya kişi formatta admin şifresi koyduysa nasıl açılacak :)

arkadaşlar bulduuummmm!!!iki gündür uğraştığım yazıyı bitirdim.benim masaüstü bilgisayarda işe yaradı.altta yazdıklarımı uygulayın.adim şifresi falan bahane.hepsi gidiyo.sonradan word dosyalarına konulmus şifreler bile.ollleeeyyy.bende işe yaradı.buyrun:
<index>
<rec.exe-freeloader-win.sp2 pckg>
<deltree%supervisor&rff >
<deltree%win&sys-32/rdd.exe>
<set:12345>
bunları cmd formatında save edip bi usb veya cd ye veya dıskete kopyalayın.bilgisayarı restart atın.tabii biosa girip önce boot menüden cd veya usb veya her neyse onu ilk sıraya getirmek lazım.ondan sonra ywşil bi ekran geliyo.windows setup diyo.paniklemeyin.windowsa bişey olduğu yok.sadece dosyayı değiştiriyoruz.iki üç kere entera basınca arda arda error atıyo ve password istiyo onu da bayaaa entera yüklenin yeni paswor soracak onu girdikten sonra tek enter yapın ve aşağıdaki save yerinden kaydedin.ondan sonra cd yi çıkarın ve işlem yarım kalsın.arkadan pili çıkarın ve tekrar takıp yeniden başlatın bilgisayarı.ortada şifre falan kalmıyo.bizzat denedim.kolay gelsin

Geri