Windows 7 32&64 Bit Aio-türkçe-aktivasyon Gerekmez

terenova77

Altın Üye
Reaction score
0
img-resized.png
Gerçek boyutundan [ 1280 x 1024 ] 40% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
win7kr.jpg

Resim Windows 7 nin kurulum sırasındaki resmidir..

32 ve 64 bit sürümleri tek DVD halindedir ve tek seferde yükleyebilirsiniz.. (Ayrı ayrı sürümleri taşımaktan kurtulmak isteyenler için)

Başka forumlarda Türkçe Sürümünü Bulamazsınız..

DVD nin İçeriğinde Aşağıdaki Sürümler Bulunmaktadır..

Starter x86
Home Basic x86
Home Basic x64
Home Premium x86
Home Premium x64
Professional x86
Professional x64
Ultimate x86
Ultimate x64

+

Aktivasyon İstemez Direk Etkinleştirilmiş Şekilde Kurulur

(NOT : İşletim sistemini kurarken şifre girme kısmı geldiğinde herhangi bir şifre girmeyin ve aynı bölümdeki çevrimiçi denetleme kutucuğundaki işareti kaldırın..Yükledikten sonra direk güncelleştirmelerini alıp devam edebilirisiniz.. Ayrıca direk kurulumda tanımadığı sistemlerden dolayı aktivasyon isterse tekrar loader ile aktifleştirebilirsiniz.)

Güle Güle Kullanın..

Linkler Aşağıdadır..

Linkler jdownloader programı ile konteyner yükle ye tıklayarak yükleyip indirebilirisiniz..Bu linklerin ihbar edilip silinmesinden dolayı önlem amacıyla yapılmıştır..

Download:

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Rar Pass: vadaa

Download Jdownloader:

Kurulum Yapmak İstemeyenler İçin Portable JDownloader:

img-resized.png
Gerçek boyutundan [ 1280 x 1024 ] 40% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
win7kr.jpg

Resim Windows 7 nin kurulum sırasındaki resmidir..

32 ve 64 bit sürümleri tek DVD halindedir ve tek seferde yükleyebilirsiniz.. (Ayrı ayrı sürümleri taşımaktan kurtulmak isteyenler için)

Başka forumlarda Türkçe Sürümünü Bulamazsınız..

DVD nin İçeriğinde Aşağıdaki Sürümler Bulunmaktadır..

Starter x86
Home Basic x86
Home Basic x64
Home Premium x86
Home Premium x64
Professional x86
Professional x64
Ultimate x86
Ultimate x64

+

Aktivasyon İstemez Direk Etkinleştirilmiş Şekilde Kurulur

(NOT : İşletim sistemini kurarken şifre girme kısmı geldiğinde herhangi bir şifre girmeyin ve aynı bölümdeki çevrimiçi denetleme kutucuğundaki işareti kaldırın..Yükledikten sonra direk güncelleştirmelerini alıp devam edebilirisiniz.. Ayrıca direk kurulumda tanımadığı sistemlerden dolayı aktivasyon isterse tekrar loader ile aktifleştirebilirsiniz.)

Güle Güle Kullanın..

Linkler Aşağıdadır..

Linkler jdownloader programı ile konteyner yükle ye tıklayarak yükleyip indirebilirisiniz..Bu linklerin ihbar edilip silinmesinden dolayı önlem amacıyla yapılmıştır..

Download:

Rar Pass: vadaa

Download Jdownloader:

Kurulum Yapmak İstemeyenler İçin Portable JDownloader:

JDownloader İle Dosya Nasıl İndirilir? Resimli Anlatımı

Hata Mesajı
merhabalar kardes verdigin klasoru indirdim yanlız 33 .cü link te sorun var yenisini saglarmısın
ve mail atarsanız sevinirim fazla internete giremiyorum

arkadaşlar ben indirip kurdum.Çok güzel çalışıyor.İlk önce 64 bit kurmak istedigim için sorun verdi fakat tekrar kurarken 32 bit kurunca hiçbir sorun çıkarmadı.Aktivasyon falan istemedi.Gayet güzel çalışıyor.Arkadaşın ellerine saglık.Partları silmedim,eger indirirken yarım kalan arkadaş olursa bana mesaj atsın yardımcı olayım

arkadaşlar ben indirip kurdum.Çok güzel çalışıyor.İlk önce 64 bit kurmak istedigim için sorun verdi fakat tekrar kurarken 32 bit kurunca hiçbir sorun çıkarmadı.Aktivasyon falan istemedi.Gayet güzel çalışıyor.Arkadaşın ellerine saglık.Partları silmedim,eger indirirken yarım kalan arkadaş olursa bana mesaj atsın yardımcı olayım

teşekkür ederim kardeşim

Bende premium rapid var ancak j downloader gormuyo bir turlu premium accountu bilgileri girmeme ragmen su linkleri acık verebilirmisin ozelden falan rica etsem ?

64 bit ultimate yükledim çalışıyor. teşekkürler

Bakalım benim 4 senelik emektar da yiyecek mi bunu. Gelişmeleri buraya yazarım.

containerex.info - FREE DLC Container Decrypter 180 kb bir program...dlc içeriğini gösteriyor flashgete attım şu an indiriyorum...

bu programı uzun süredir kullanıyorum. dlc ve türevleri dosya türlerinden açamadığı olmadı şimdiye kadar... herkesin bilg. ında olmalı mutlaka. ayrıca free olarak rapid linkleri indirecekler 18:00 ila 24:00 saatleri arasında download yapamıyor bilmeyenlere duyrulur.

Teşekkürler, bende indirdim, yedeklemelerimi yaptıktan sonra yükliycem bakalım 64bit deniycem...

64 bit te 32 bit de denedim yok kurmuyor içindeki dosyaları kopyalayamadığını söylüyor. inirtilen dvdnin içinde var bir problem haberiniz olsun.

Bakalım benim 4 senelik emektar da yiyecek mi bunu. Gelişmeleri buraya yazarım.

bu programı uzun süredir kullanıyorum. dlc ve türevleri dosya türlerinden açamadığı olmadı şimdiye kadar... herkesin bilg. ında olmalı mutlaka. ayrıca free olarak rapid linkleri indirecekler 18:00 ila 24:00 saatleri arasında download yapamıyor bilmeyenlere duyrulur.

en sonda bilgi için teşekkürler bende benim bilgisayardamı sorun var diyordum rapidden birşey indiremiyordum hç :S

64 bit te 32 bit de denedim yok kurmuyor içindeki dosyaları kopyalayamadığını söylüyor. inirtilen dvdnin içinde var bir problem haberiniz olsun.

Kardeş kopyalanan DVD de sorun oldugunu söylüyorsunda,bizim bilgisayarlarda nasıl çalışıyor o zaman.Hala burdan indirdigim Win 7 yi kullanıyorum.
Bence sen bi yerde hata yaptın ,tekrar dene derim

Kardeş kopyalanan DVD de sorun oldugunu söylüyorsunda,bizim bilgisayarlarda nasıl çalışıyor o zaman.Hala burdan indirdigim Win 7 yi kullanıyorum.
Bence sen bi yerde hata yaptın ,tekrar dene derim

olabilir arkadaşım ama başka yerlerden indirdiğim dosyalarda hiçbir hata olmuyor. bilgisayarımda virüs falan da yok. korumam sağlam şükür ki... Diyeceğim o ki günahını almak istemem ama belki de yükleme sırasında dosyaların da bozulmuş olabilir bilemiyorum. Yukarıda yazdığım problemi yaşadım ve malesef win7 yüklemekten tamamen vazgeçtim. Üşenmezsen sen de bir indir ve vmware gibi bi sistemde dene istersen. Eğer hata ile karşılaşmazsan bir daha indirip denerim gerçekten ama eminim içinde bir problem var o dvd'nin...

Dosyaları ben yüklemedim.Bende aynı win 7 yi burdan indirip kurdum ondan böyle dedim.Benden başka kuran arkadaşlarda var.Sorun çıkmamış onlarda da.Belkide sen senin attıgın DVD de bi sorun olabilir.Ya da DVD okuyucusunda.Bir çok sebepten dolayı yapmış olabilir.Başka bir DVD ye atıp denersen belki çözülebilir.Genede karar senin.
Ve bence Win 7 yüklemekten vazgeçme.Burdan ya da başka bi yerden bul kur bence.Ben Xp hastasıydım ama şimdi hayatta kurmam artık bilgisayarıma Win 7 varken.Gerçekten bu sefer güzel yapmış Bill amcanın adamları

Dosyaları ben yüklemedim.Bende aynı win 7 yi burdan indirip kurdum ondan böyle dedim.Benden başka kuran arkadaşlarda var.Sorun çıkmamış onlarda da.Belkide sen senin attıgın DVD de bi sorun olabilir.Ya da DVD okuyucusunda.Bir çok sebepten dolayı yapmış olabilir.Başka bir DVD ye atıp denersen belki çözülebilir.Genede karar senin.
Ve bence Win 7 yüklemekten vazgeçme.Burdan ya da başka bi yerden bul kur bence.Ben Xp hastasıydım ama şimdi hayatta kurmam artık bilgisayarıma Win 7 varken.Gerçekten bu sefer güzel yapmış Bill amcanın adamları

vista kullanıyorum iki yıldır. xp düşünmüyorum asla... bendeki problem dediğin gibi de olabilir. bir ara tekrar denerim indirip yüklemeyi. win7 mart basından beri iki satte bir kapatıyor kendini falan diyorlardı ne oldu ona bi çözüm geldi mi?

şifreyi kabul etmiyorr..
Lütfen yardım edinnn

Geri