Windows 7 All Versions x86-x64 Türkçe Orjinal TEK Link 3.58 GB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gscikilom

New member
Reaction score
0
2rxd17t_jpg.png

--Dosya Bilgileri--
Yükleyen: O&B
Dosya Adı: oyediall.iso
Boyut: 3,58 GB
Sunucu: Multi
Durum: Yüklendi
Dosya Türü: ISO
Part Boyutu: 3.58 MB
Part Sayısı: 1

--İçerdiği Sürümler--
# Windows 7 Starter
# Windows 7 Home Basic x86
# Windows 7 Home Basic x64
# Windows 7 Home Premium x86
# Windows 7 Home Premium x64
# Windows 7 Professional x86
# Windows 7 Professional x64
# Windows 7 Ultimate x86
# Windows 7 Ultimate x64

rko8ig.jpg
e17rs9.jpg

download12.gif

Windwos 7 ALL VERSİON TEK LİNK DOWNLOAD
İyi Sömürmeler Dilerim "O&B"
http://blog.onurbolatcan.com/teknox...ate-7600-turkce/turkish-3264bit-full-tek-link
Hizmette Sınır YOK!

güncelmi hocam.teşekkürler..

teşekkürler emeğine sağlık arkadaşım

ey vallah arkadasım

ςαη;5070427' Alıntı:
Neye eyvallah ya link yok ortada ? :lol:

Kardeş hemen güncellendi. ;) Özür dilerim o link 24 saatte bir değişiyordu şimdi kalıcı link ekledim...

iyi sömürmeler...

bunun torrent linki yok mu.
şimdi indirmeye çalışacağım pc kapandı mı işin yok tekrardan başla.onun yarıda bile kalsa devam edebilecek link olsun lütfen

bunun torrent linki yok mu.
şimdi indirmeye çalışacağım pc kapandı mı işin yok tekrardan başla.onun yarıda bile kalsa devam edebilecek link olsun lütfen

Kardeş zaten bu öyle bir link.... merak etme kaldıgın yerden devam edebilirsin...

2 defa denedim 1. de 530 mb dn sonra hata ve 2. dede 630 mb den sonra hata verdi.indiren varmı bilgilendirirse seviniriz.

2 defa denedim 1. de 530 mb dn sonra hata ve 2. dede 630 mb den sonra hata verdi.indiren varmı bilgilendirirse seviniriz.

Kardeş şu anda ben indirdim sırf senin sözün üzerine kesntisiz bir şekilde tam olarak full indir hatta yükledim... hepside çalışıyor internetini kontrol et ve İNDİRİRKEN MUTLAKA FLASHGET PROGRAMI KULLAN diyorum... program kullanırsan kaldıgın yerden devam edebilirsin...
YENİ SERVERA DOWNLOAD ETTİM İNDİRENE KADAR AKTİF...

TEKRAR DENE İNDİREMEZSEN SENDE SORUN VAR! BUNDAN EMİNİM... ÇÜNKÜ BEN HERŞEYİ KUSURSUZ YAPTIM...

internetini kontrol et kardeş kesilse bile kaldıgın yerden devam edebilirsin... JDownloader yada flashget gibi programlar ile download et...

Arkadaşlar ben indirdim 8 gb iso dosyası çıktı.Ben bunu DVD ye yazmak istiyorum.Fakat DVD nin kapasitesi malum 4.7 İkiye mi bölmemiz gerek Nasıl ederiz de windows 7 yi pc me kurabilirim...
Lütfen yardım edin...

Kardeşim ben şu an indiriyorum, ancak çok yavaş, yinede teşekkürler.

Kardeşim ben şu an indiriyorum, ancak çok yavaş, yinede teşekkürler.

Server Değişiklği olmak zorundaydı...

Ancak En kısa zamanda 2. ALternatif Seçenek Ekleyeceğim... Diğer server çok hızlı olacak... LOOMBO serverları hızını düşürdü...

arkadaşım indirdiğimiz dosyayı çıkarttığımızda 8 gb küsür..dvd ye sığmıyor senin anlayacağın nasıl kurulum yapacağız ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri