Windows 7 Bütün Sürümleri Orijinal Msdn -Tek Link

OnbukaSoft

New member
Reaction score
0
microsoft-apple.jpg

İSO AYRINTILARI VE DOSYA DOĞRULUK DEĞERLERİ

eFfhXFu.gif

Male-user-help-icon.png

(MSDN) NEDİR ?

Microsoft'a ait bir sanal mağaza diyebiliriz, paranız yada orijinal ürününüz var ise bu siteden elinizde olan ürünü orijinal olarak indirebilirsiniz yada üye olabilirsiniz. Buradan indirilen dosyalar ile bilgisayar mağazalarında kutular içerisinde satılan işletim sistemleri arasında hiç bir fark yoktur.

ibooks-icon.png

DOSYALAR  ORİJİNAL Mİ ?

Microsoft'a ait sunuculardan indirilmiş olan dosyalar, üzerinde hiç bir işlem yapılmadan arşivlenerek sunucuya yüklenmiştir.Arşivlenmesinin sebebi ise dosya güvenliğini sağlamaktır.
İndirdikten sonra dosya doğruluk değerlerini karşılaştırarak dosyanın doğruluğundan emin olabilirsiniz.

Utilities-antivirus-icon.png

KONTROL EDİLMİŞTİR

Hazırlanan arşiv 19.06.2014 Tarihi itibariye denetlenmiş olup hataya rastlanmamıştır.

Activity-Monitor-icon.png

DOSYANI DOĞRULA

Dosyaları indirdiniz fakat içiniz rahat değil mi? Hatalarla karşılaşmayı önlemek ve dosyanın her bir parçasının sorunsuz tamamlandığını öğrenmeniz için BURADAN indirdiğiniz araçla arşivden çıkarttığınız dosyanın doğruluk değerlerini karşılaştırınız.Dosyanın doğruluk değerleri yukarıda görsellerde verilmiştir.

Terminal-icon.png

SİSTEMİ KOLAYCA LİSANSLAYIN

Windows sürümünü kolayca lisanslı hale getirmeniz için lisans dosyası hazırlandı. BURADAN indirebilirsiniz ve birkaç adımda lisanslı Windows'un keyfine varabilirsiniz.RAR'dan çıkartırken WinRAR 5 Kullanmayı unutmayınız.
Yönetici olarak çalıştırmayı unutmayınız.

Bookmark-Brown-Folder-icon.png

WİNRAR 5 KULLANIN

Sistem sıkıştırılırken RAR-5 yönetimi kullanılmıştır,dolayısıyla WİNRAR 5.1'i indirmeniz gerekmektedir. 

32 Bit versiyonunu BURADAN indirebilirsiniz.

64 Bit versiyonunu BURADAN indirebilirsiniz.

airplay-icon.png

USB'DEN KURMAK İSTİYORUM,NE YAPMALIYIM?

USB'Den kurulum yapmak istiyorsanız BURADAN indirdiğiniz Microsoft'un orijinal aracı olan USB tool ile taşınabilir belleğe İSO dosyasını yazdırabilirsiniz.Tek yapmanız gereken programı kurup çalıştırmak,ardından İso Dosyasını ve USB belleğinizi seçerek işlemi tamamlayınız.Artık hazırsınız.

MetroUI-Apps-UltraISO-icon.png

DVD'DEN KURMAK İSTİYORUM;

Dvd Den Kurulum yapmak istiyorsanız BURADAN indirdiğiniz POWER İSO yazılımını kurun
uz.Rar'dan çıkarttığınız İSO dosyasını Diske yazdırınız.

MetroUI-Apps-VirtualBox-icon.png

SANAL MAKİNA'DA DENEMEK İSTİYORUM;

Önemli:Bilgisayar bilginiz standart bir kullanıcının biraz üzerinde olması gerekmektedir.Gerekli olan programı BURADAN indirebilirsiniz.

edomondo-icon.png

NE USB,NE DVD'm VAR.NE YAPABİLİRİM?

Diskten kurma seçeneği sizlerle! Bilgisayarınızın Bölümlerinden birine indirdiğiniz iso dosyasındaki dosyaları çıkartın ardında BURADAN indirdiğiniz programı dosyaları çıkarttığınız bölüme atınız.YÖNETİCİ olarak çalıştırıp
2.Yöntemi seçiniz.Yeniden başlatınız,boot ekranında sizi formata yönlendirecek seçenek çıkacaktır.

aim-icon.png

ARADIĞIMI SUNUMDA BULAMADIM,ANLAMADIM 

Aradığınızı bulamadınız mı? Endişelenmeyin isteğinizi konudan veya özel mesaj olarak bildirin sunuma ve gelecek çalışmalara yön verin.

gamecenter-icon.png

FİKİRLERİNİZİ BELİRTİN.

Çalışma ile ilgili her türlü sorun,istek ve fikirlerinizi konu başlığı veya özel olarak iletebilir,karşılıklı fikir alışverişiyle gelecek için yeni çalışmalara destek olarabilirsiniz.Her türlü şikayet ve öneri için Geri bildirim yapmayı unutmayınız.

iConvert-icon.png

Turbobit Sunucusuna yüklenen ARŞİVE TEK LİNK olarak BURADAN ERİŞEBİLİRSİNİZ veya ayrı ayrı aşağıdaki linkleri tercih edebilirsiniz.

reddit-icon.png

TURBOBİT sunucusundan destek olmak için BURADAN üye olabilir,hızlı indirmek için premium hesap alabilirsiniz.

Stickies-icon.png

ŞİFREYİ DOĞRU GİRİNİZ !

Sunumda yer alan bütün dosyalarda şifre ortak olarak "ONBUKA" olarak ayarlanmıştır.

İlginiz için çok teşekkürler.
Daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Sırf home basic için üye oldum o da yokmuş. x(

indirdim beş para etmez berbat bir çalışma olmuş.

Geri