Windows 7 eğitim cdsi

TARZEN

PƦαvdαTαƦZéη
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Windows 7 hayatımıza girmiş bulunmakta ve içinde bi okadarda sır saklamakta içerikle alakalı olarak öğrenmek istedğiniz bütün bilgiler bu eğitim CD sinde toplanmış vaziyette iyi Çalışmalar herkese. Direkt Server bağlantı No RaPiD​

işte link: İNDİR

eline sağlık.8mbps internet ile 10dkda indirdim. rapid olsa indir babam indir:durdurun

Eline Sağlık Kardeş :)

Ellerine sağlık kardeşde bizim bunu cd ye cekmemizmi lazım iso uzantılı olarak görüyor .

Ellerine sağlık kardeşde bizim bunu cd ye cekmemizmi lazım iso uzantılı olarak görüyor .

ISO dosyasını birlikte aç deyip PC'nde kurulu ise Nero Image Drive veya Daemon Tools ile açabilirsin.

ISO dosyasını birlikte aç deyip PC'nde kurulu ise Nero Image Drive veya Daemon Tools ile açabilirsin.

sağol kardeş açıklama yapmışsın ben sürekli nette olamıyorum çalıştığım için güzel bi set tavsiye ederim herkese

Windows 7 yi kullanıpta memnun olmayan varmı

1 aydır felan kullanıyorum bi artisliği yok felan diyodum.. öğreneyim neleri varmış .. teşekkürler

Saol kardeş gercekden faydalı bir döküman..

:clap ağabey emeğinize beyninize sağlık. Elleriniz dert görmesin. ÇOk teşekkürler.

Teşekkürler.eline sağlık.

Geri