Windows 7 Hangi sürümü yüklesem karar vermedim..

furluk

New member
Reaction score
0
Arkdaşlar yaklaşık olarak 4-5 gündür internetten windows 7 ultimate sürümlerini inceliyorum ama o kadar kafam karıştıki anlatamam.. Bu yüzden size bir kaç sorum olucaktı..

1- Ben windows 7 build 7100 yani beta sürümünü yüklemiştim. Şimdi 8 gün son kullanım surenız bıtecektır diyor. Ama ben bu sistemin kararlılıgından cok memnunum değiştirmek istemiyorum. Bu yüzden sisteme herhangi bir key girip uzatabilimiyim süresini.

2- eğer beta sürümünü uzatma gibi bir şansım yok ise şayet windows 7 nin oynanmamış , sağlam bir sürümünü arıyorum nerden bulabilirim. ve hangi sürümünü yüklemeliyim.

3- sitede bir çok windows 7 crack programları dolanıyor. Bunlardan bir randıman alan varmı?

Arkadaşlar bu sorularıma ekstra ilave açıklama yapıp beni aydınlatacak arkdaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden çok tşk ederim.

windows 7 ultimate kur derim en rahat crack bulacagın surumdur. sitede mevcut zaten

bende onu diyorum sitede o kadar cok windows 7 surumu varkı ,

içeriği ile oynanmamış , aktivasyonda problem olmayan bir tane arıyorum :S

ultimate yada professyonel surumunu craklari sitede mevcut

sistemin iyi ise 7 ultimate kur bana pm atarsan sana bi tane kendi kullandığım sorunsuz olan loader ı atabilirim.önemli olan güncellerken neyin yüklendiğine güncellediğine dikkat et güncellemelerin açıklamalarını oku zaten orijinal ürün avataj bildirimleri falan derse hemen kaç.o güncellemeyi gizle böle yaparak sorunsuz full olarak kullanısın windows u,güncellemeleride yaparsın...

ayrıca beta deneme,yapım aşamasındaki programdır.sen beta kullanıyorsunda o windowsun ne kadar açığı var kimbilir.bir an önce windows 7 ultimate final i kurmanı tavsiye ederim.beta final kadar stabil olamaz.final en son sürüm en stabil sürümdür.beta programları uzun süre kullanma...

Geri