windows 7 bolumunde usgudar nickli uye bir paylasim yapmisti... onu indir ve uygula eger enterprise haric diger surumleri kullaniyorsan ozaman dogrulamadan gececeksin.. eger enterprise ise crack yok ona gore.. iyi forumlar..
not loader cift bios etkisi yaptigi icin sistemi asiri yavaslatir ve savunmasiz birakir... benim tafsiyem loader deildir... arti loaderin garantisi yoktur.. iki gun sonra elinde patlar.
http://www.hackhell.com/windows-isl...-7-yi-100-orjinal-yapmak-tek-tiklama-ile.html
burdan indir yonetici olarak baslat.. biraz bekle z gibi bir surucu belirecek kurulum bitince.. sonra yeniden baslat... sonra dogrulamani yap bukadar..
Micro(p)soft LISANSINI SATIN Alm(aWindows 7 orjinallık doğrulamasından geçmemiz için ne yapmalıyız. ?
Micro(p)soft LISANSINI SATIN Alm(ama)liyiz![]()
veya asagidaki bir üstdeki arkadaslarin verdigi veya benden sonra gelecek arkadaslarin nihayetinde windows 7 bölümündeki diger tüm yardimseverlerin paylasimlarindaki linklerinden alternatif olarak yararlanma olanaginiz mevcut kolay gelsin, hayirli forumlar,
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
aciklayayimhocam bir üstteki sorduğum soru hakkında bir bilgin var mı? loader çift bios etkisi mi yapar? pc yavaşlatır mı? nedir bu işin aslı? kafayı yemek üzereyim
aciklayayim
loader cift bios etkisi yapmaz pc yavaslatmaz yapdigi isi kisaca anlatmamak gerekirse
loaderların çalışma mantığı,aranan microsoft branding lisans etiketine yani logo ya müdahalede bulunmak varmis gibi gösterip tüm servislerinden yararlanmasini saglamak
Boot yapan isletim sistemi Windows başlamadan önce Loader araya ufak bi kod sokarak biosunda SLIC 2.1 varmış gibi davranıyor...(SLIC 2.1: Windows 7 nin aktifleştirilmesi için biosunda bulunması gereken kısım yalnızca markalı yani OEM diye tabir ettiiğimiz pclerde bulunur )
esasen Loaderlar biosla kesinlikle oynamazlar sadece Biosunu farklı göstererek windows'u kandırırlar.
sonrasında bilgisayar lisanslı bilgisayardan farklı olmaz... kolay gelsin,
biosu farkli gostermesi ne demek ? biosa cift etki yapmasi demek... kullanilan biosu baska bir bios modeli olarak gosterir... yani cift bios etkisi yapar.. sistemi yavaslatir...
ve ray arkadas kullandigin ultimate ise.. ben sana orjinal serial yollayayim tel le aktif et...istiyorsan cvp yazabilirsin... bende ona gore yollarim.. iyi forumlar
burdaki chew wga için farklı bir çalışma sistemi var diyor konuyu açan arkadaş
http://www.hackhell.com/windows-7/6...syon-kirildicrack-iceride-31.html#post5031217
ve çift bios etkisi yapmaz diyor sen ne düşünüyorsun bu konuda hocam
bu arada ultimate kullanmıyorum ama ilgine teşekkürler
selamlar saygılar
valla hoca sen crack kullanmak istiyorsan kullan ama suda varki cracklar elbet patliyor.. dogrulamadan gecmiyor yakalaniyor... eger bios bilgin varsa... pc ye bios mod yap... omur boyu orjinal olur isletim sistemin... her formattada crack yapcam diye ugrasmazsin.. sadece cd key girdin mi aktif olur... bence sen bios modu arastir...