windows 7 Ram kullanımı

burak55

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar windows 7 ortalama kaç mb ram kullanıyor masaüstündeyken. Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Ona göre kurmayı düşünüyorum. Teşekkürler...

Kaç ram kullandığına dikkat etmedim fakat 512ram ile gayet iyi çalıştı.

bizimki daha vista yükleyince 1 ay sonra feleğini şaşırıyo Windows se7en yüklesem 3 günde beyaz bayrak diker :)

Sistem ilk açıldığında aero özelliği dahil 450 mb civarında bir ram kullanımı var windows
7 nin bu da vista ya göre gerçekten çok iyi denilebilir daha hızlı olduğunu belirtmek isterim.

yaklaşık 1 aydır test ediyorum :D gülünücek bi rakam bende 16 cg rem var vistada iken 4 cg rem kullandığını biliyorum ama win 7 de sistem boşta iken 400mb 450mb arası değişiyor yük altında en fazla 1300 mb kullandığını gördüm daha da yukarı çıkmadı

1000 daha gelmedi bende sanalda kurdum...
400 550 arası gezdi..
Aslında teste sokmak lazım 7 yi...
Bakalım ne yapçak..
3dSmax testine..Önce xp kurup test yapmalı sonra 7
bakalım ne çıkacak...
Dur ya ben bi deniim
Sonuçları buraya yazarım...

ben en fazla 1300mb gördüm sonucu yazarsan sevinirim

arkadaşlar windows 7 yi gerçekten tavsiye ederim xp den daha düzgün daha kararlı görselliği süper ayrıca xp gibi 2 oyunkurup kaldırınca dosyaları hasr görmüyo ve ansızın çökme olayı bilginize ne var şu xp den vageçilmeyen anlamıyorum

1 gb ram fazlasıyla yetiyo artık hala 512 veya 256 lık ram kullanmayı düşünmüyosunuzdur.

512 ramli makinede çalışıyor sorunsuz

bende 400-450 arası calısıyor sistem.. 1o numara hza we performansa sahıp... ben aktif olarka hem vista hem win7 kullanıyorum aralarında daglar kadar fark war :D we vista cft cekirdek t6300 2.4 ghz 2 gb ram 256 ekran kartlı win7 p4 3ghz 2gb RAM makine win7 dha iyi calısıyor.. :) vista görselligi xp performansı için 1e 1 :D

512 RAM ile 280 MB. İlk kurulumdan sonraki değer. (Build 7000)

ama arkdaşım herşey maddi ile bitiyor dikkatini çekerim mesela ben 512 kullınıyorm çünkü maddiyat yok bilmem anladınmı

bende de görünen o ki ortalama kadar 400-450 arası dalgalanıyordu. smart ram kullanıp deep scan yapınca bu rakam 310 lara kadar düşüyor.

Geri