Windows 7 RTM Orjinal Türkçe 32+64 Bit Tüm Sürümler Tek Dvd (MSDN)

-MaTaDoR-

New member
Reaction score
0

f4pto1.jpg

2rcn4v5.jpg

En düşük sistem gereksinimleri:
■1 gigahertz (GHz) işlemci
■1 gigabyte (GB) RAM (64-bit için 2 GB RAM)
■16 GB boş sabit disk alanı. (64-bit için 20 GB)
■DirectX 9 ve WDDM 1.0 yada üstü destekleyen ekran kartı.

Windows 7 Orjinal
Msdn RTM Türkçe 32+64 Bit
Tüm Sürümler Tek DVD
Hiçbir Ekleme Çıkartma Yapılmadan Sadece Birleştirilmiştir.

SABİT KONUDAN DEVAM EDELİM ARKADAŞLAR

http://www.hackhell.com/windows-7/533238-windows-7-final-tum-surumler-turkce.html

indirmeye başlıyom teşekurler

hocam benim kafama iki soru takıldı.

Microsoft bütün sürümleri birarada satmaz.Her birini ayrı ayrı satıyor.Bu dvd dekileri birisi üzerinde oynama yaparak mı değiştirdi??

rtm versiyon satışa çıkacak olan versiyon ise bunu microsoft kendi sitesinden niçin dağıtıyor?

hocam benim kafama iki soru takıldı.

Microsoft bütün sürümleri birarada satmaz.Her birini ayrı ayrı satıyor.Bu dvd dekileri birisi üzerinde oynama yaparak mı değiştirdi??

rtm versiyon satışa çıkacak olan versiyon ise bunu microsoft kendi sitesinden niçin dağıtıyor?

paralı uyelre verıyor arkdaşım ayrıca acıklama yapmıstım ama tekrar yazım senın için bu dvd sadece ıkı ultımate surumu bırlestırerek elde edılmıstır her hangı bır ekleme cıkarma soz konusu degıl biliyoruz kı ultımate versıyorn tum dıger surumlerı kapsar ben sadece kapsadıgı surumlerı su yuzune cıkartıp 32 ve 64 biti birleştiriyoum o kadar

sagol kardeş inş.. indirene kadar linkler ölmez :D.. kardeş bu ne 19 link uploaddad ediliyor ne demek..

14 cü linki unutmuşun ayyıldız kardeş

geceden beri iniyor ancak 13. linke kadar gelmiştim.Şimdi tam oldu

tamamı indirilip dvdye yazdırıldı.Denenip onaylandı..:hhmensigara:

eline sağlık

aktıvasyon link ölmüş

Tüm partları indirdim ama aktivasyon link ölü arkadaşım kurmak için onu bekliyorum,ilgilenirsen çok sevinirim.Şimdiden emeğin için çok teşekkürler.

dostum yanlış anlama ama koymuş olduğun resimler ben daha önce indirmiş olduğum 32-64 bit bir dvd de türkçe entegre dvd nin yükleme görüntüleriyle aynı tarih ondada 07-14-2009 yazıyordu partlarda 2004.800 gösteriyordu o sadece 21 parttı şimdi senin msdn olanı indiriyorumda bir açıklama yapa bilirmisin

dostum yanlış anlama ama koymuş olduğun resimler ben daha önce indirmiş olduğum 32-64 bit bir dvd de türkçe entegre dvd nin yükleme görüntüleriyle aynı tarih ondada 07-14-2009 yazıyordu partlarda 2004.800 gösteriyordu o sadece 21 parttı şimdi senin msdn olanı indiriyorumda bir açıklama yapa bilirmisin

entegreler ingilizce entegre ve birleştirme oldugu için hem dil paketi hemde eng. de mb olarak orjınal tr surumden farklıydı bu nedenle suan partlar azaldı .

bende hem 32bit var hemde 64 bit var bunu nasıl tek dwd yapacağım

Geri