Windows 7(Se7en) Tüm Sürümler %100 Orjinal Yapma Garantili Buyrun

Başarılı Oldunuz Mu?

• Kullanılan toplam oy
    47

yigitolan1

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar size verdiqim linki indirip beni uyqula resmini açıp denilenleri yapınız Windows 7 niz Tamamen Orjinal Ve lisanslı Olsun .. Proqram Windows 7 nin tüm sürümlerinde çalışmaktadır..proqramı çalıştırmadan önce Windows Uptade(güncelleştirmeleri) kapatınız ve açmayınız..

işte Caps :) :thumbup1::thumbup:
removewat.jpg

======> DoWnLoAD <======

58 görüntülenme var arkadaşlar ve sadece 6 kişi indirmiş ..indiren arkadaşlar yorumda yazarsa sevinirim çünkü yorum diqer indirecek arkadaşlar için önemli bi neden olacaktır ..lütfen paylaşıma yardımcı olun SAYGILAR... yiqit0726

Linki gidip smiley'ın üzerine eklersen download sayısı düşük olur elbette.

arkadaşım yeni üye olmuşsuın ilk mesajını bana yazmışsın ne diyim sana bilmiyorum ki ne alakası var hey Allahım hem smiley ın üzerinde deqil link iyi bakben 4 senedir hackhell üyesiyim

Windows 7 SP1 FINAL (MSDN) 7601.17514.101119-1850 ile çalışıyor garantisi verebilecek misin?

şuan kullandıqınız işletim sistemi 30 günlük ise çalışır ama daha önce etkinleştirildiyse yani legalse şuan zaten gerek yok bu programcık sonsuza dek legal yapıyor fakat güncelleştirmeler kapalı tutulduqu takdirde..

kardeşim ben bu indirdiin programın hiçbir yararını görmedim bu program ban yemiş benden sölemesi....

gene yeni bir üye ve ilk mesajını benim konuma yazmış arkadaşlar sizin amacınız nedir ben anlamıyorum ya hiçbişey araştırmıyosun ya hiçbişey bilmiyosun.geliyosun dakkada yaptıqım paylaşımı karalayıp atıyosun..karalama yerine ben yapamadım yardımcı olur musun desen güzelce baştan anlatırım ki zaten resimle de anlattım beni uygula resmi var indirdiqin dosyanın içinde.orda denilenleri yaparsan zaten başarmış olacaksın..bu tür yaklaşımları kınıyorum..yapamıyosanız danışın ama ban yemiş bilmem ne diyerek karalayıp atmayın lütfen..ilk mesajını konuma yazan 2. kişisin bu tğr yaklaşımlar bekliyorum tabi ki olacaktır.bilgisi olmayan karalayacaktır..yazıkk!!

araştırmadan karalamayın..!!

kardeşim ben bu indirdiin programın hiçbir yararını görmedim bu program ban yemiş benden sölemesi....

gene yeni bir üye ve ilk mesajını benim konuma yazmış arkadaşlar sizin amacınız nedir ben anlamıyorum ya hiçbişey araştırmıyosun ya hiçbişey bilmiyosun.geliyosun dakkada yaptıqım paylaşımı karalayıp atıyosun..karalama yerine ben yapamadım yardımcı olur musun desen güzelce baştan anlatırım ki zaten resimle de anlattım beni uygula resmi var indirdiqin dosyanın içinde.orda denilenleri yaparsan zaten başarmış olacaksın..bu tür yaklaşımları kınıyorum..yapamıyosanız danışın ama ban yemiş bilmem ne diyerek karalayıp atmayın lütfen..ilk mesajını konuma yazan 2. kişisin bu tğr yaklaşımlar bekliyorum tabi ki olacaktır.bilgisi olmayan karalayacaktır..yazıkk!!

Arkadaşım paylaşımın için çok tşk. ederim. Proğramınızı ve yönergelerinizi uyguladım. Win 7 active oldu dedi. Sağ alt köşedeki "bu windows orjinal değil" yazısı da kayboldu. Yani paylaştığınız proğram işe yaradı. Sadece şu masa üstü simsiyah kaldı napmalıyım ? Cevaplarsan sevinirim. Kolay gelsin.

Windows 7 sp1 güncellemsinden sonra bir çok kişinin orijinal Windows larının kopya olduğu anlaşıldı. Bu yazımızda Windows 7 sp1 orjinal yapma konusunda bilgiler ve programlar vereceğiz. Ancak herzaman söylediğimiz gibi ( Buna Windows da dahil) herzaman orijinal yazılım alın. Bu sayede kimseni hakkını yememiş olursunuz. Neyse biz Windows 7 sp1 orjinal yapma işine geçelim.

Size vereceğimiz orjinalleştirme programları Windows 7 Starter, Home Premium, Ultimate, Home Basic, Professional ve bunun gibi tüm sürümlerle uyumludur.

Size Windows 7 sp1 orjinal yapmada önerceceğimiz birinci program: Remotewat tır size aşağıda linkini verceğiz.

Program ı indirmek için Tıklayın

RemoteWat ı çalıştırmak için:

Programı bir yere çıkartın. Daha sonra sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırı bulun ve tıklayın. Program açıldıktan sonra RemoveWAT a tıklayın ve beklemeye başlayın, bilgisayar kendine restart attıktan sonra Windows 7 sp1 iniz Orjinal olmuştur.

Windows 7 orjinal yapmada önereceğimiz ikinci program ise Windows Loader 1.9.7. Bu programıda aşağıdaki linkten indirip diğer programdaki işlemleri tekrarlayınız.

İndirmek için tıklayın

Bu işlemleri yaptıysanız artık Windows unuz orjinal demektir. Herhangi bir sorunda yorum formunu kullanabilirsiniz.

KAYNAK: Windows 7 Sp1 Orjinal Yapma

paylaşım için teşekkürler 10 numerooo çalışıyor:001_tt2:

şimdilik xp deyim win 7 henüz denemedim ama indirdim elimde bulunsun emeğin için çok teşiekkür ederim

Çalışmıyor kardeşim..

çalışmıyor derken tam olarak ne yaptında çalışmadı arkadaşım? indirdiqin programın içinde beni uygula resmi var orda denilenleri yaparsan ve konuda belirttiklerimi de uygularsan sorunun hallolacaktır.zaten anakartını seçiceksin ve active tuşununa basıcaksın bu kadar :)

Bir şey soracağım güncelleştirmeleri çalıştıramayacaksam orjinal olmasının nasıl bir yararı var anlatabilirmisiniz acaba. bilgi sahibi olmak istiyorum..

Geri