Windows 7 Silme İşlemi Sorunu

M_Ce

New member
Reaction score
0
1z1d4rc.jpg

orada gördüğünüz statik.dwg dene dosya..böyle bir bekleme yapıyor. başka bir dosyada olmuyor. geçende başka bir klasörde daha olmuştu. 10-15 dk bekledim silinsin diye. bu 150 kb lık bi dosya daha önce aynı sorunun oldğu klasörde de .dwg (autocad vb) dosyası vardı bu da .dwg dosyası. iki kere oldu demiştim ikisi de masaüstündeyken oldu.

lütfen yardım edin.

1z1d4rc.jpg

orada gördüğünüz statik.dwg dene dosya..böyle bir bekleme yapıyor. başka bir dosyada olmuyor. geçende başka bir klasörde daha olmuştu. 10-15 dk bekledim silinsin diye. bu 150 kb lık bi dosya daha önce aynı sorunun oldğu klasörde de .dwg (autocad vb) dosyası vardı bu da .dwg dosyası. iki kere oldu demiştim ikisi de masaüstündeyken oldu.

lütfen yardım edin.

Dosya sisteminde bir problem olmuş olabilir. Bence bir scandisk yap bakalım sorun çözülecek mi.

guvenli modda acip birde oyle dene istersen.. buyuk ihtimalle o silmeye calistigin dosya windows tarafindan kullaniliyordur... yani hatali kaldirma yapmis olabilirsin.. sildigin programi yeniden yukleyip duzgun bir bicimde kaldirabilirsin.. yada guvenli modda acip silebilirsin

arkadaşlar teşekkür ederim. silemediğim sadece .dwg dosyaları diğerlerinde hiçbir sorun yok. aksine benim işimde dwg ile. ne yapacam bilemiyorum.

windows ön izleme oluşturmaya çalışıyor ola bilir.
Winrar vs gibi ön izleme yapmayan bir programın içnden silmeyi dene.
Windows 2000 de de devasa video vs silerken böyle oluyordu.
Bir de Autocan falan dwg dosyalarını açan görüntüleyen ne varsa kaldır tekrar kur güncelle.

Geri