Windows 7 tüm sürümler sp1 32 bit+64 bit [Türkçe][Boot DVD][MAYIS2011]

merhaba fatih paylaştığın dosyayı indirdim sorunsuz indi yalnız bneimsıkıntım bundan sonra başlıyor aldığım dosyaları winrardan açarak sürükleyip atma yöntemiyle dvdye çektim bilgisayarın bios ayarlarında cd/dvdyi başa taşımama rağmen dvd işlem görmüyor yapamıyorum acaba benim cdye sürükleyip kopyaladığım için olan bir yanlış mı umarım online olup soruma acil cvp verebilirsin...

merhaba fatih paylaştığın dosyayı indirdim sorunsuz indi yalnız bneimsıkıntım bundan sonra başlıyor aldığım dosyaları winrardan açarak sürükleyip atma yöntemiyle dvdye çektim bilgisayarın bios ayarlarında cd/dvdyi başa taşımama rağmen dvd işlem görmüyor yapamıyorum acaba benim cdye sürükleyip kopyaladığım için olan bir yanlış mı umarım online olup soruma acil cvp verebilirsin...

iso dosyasını winrarda açarak sürükleme yöntemiyle dvd ye yazdırırdsanız boot edilmiş bir dvd elde edemezsiz.

iso burner bir program ile bu iso dosyasını gösterip dvdye yazma işlemini yapmalısınız.
google da iso burner diye arasınz bir çok program var.

kolay gelsin

kurulum sırasında hangi sürümü kurduğumuzu nasıl bilcez, en başta seçim ekranı mı geliyor ?

hepsi 1 dvd'ye nasıl sığdı ki ?

Kurulum diskini seçtikten sonraydı sanırım, hangi sürümü kurmak istediğinizi seçebileceğiniz pencere geliyor.

Kurulum diskini seçtikten sonraydı sanırım, hangi sürümü kurmak istediğinizi seçebileceğiniz pencere geliyor.
aynen öyle nasıl tek dvdye sığdırılabildiği ise her sürümde aynı olan dosyaları tekrar dvdye yazdrımama durumundan kaynaklanır.özel bir durumdur microsoftun yayımladığı bir program ile gerçekleştirilir.

elinize sağlık, emeğiniz için teşekkürler...

letit bit linkleri sadece 10 tane, diğerleri 15 görünüyor. 11-12-13.14-15. partları diğerlerinden mi indirmemiz lazım? Linkler uyumlu mu?

linkleri yenilemeniz mümkün mü?

fatihhilmi kardeş part13 ile part 14 te sorun var tekrar yükler misin ? geri kalanını yükledim 2 part kaldı.

Arkadaşlar şu dosyaları hızlı indirmenin yolu yokmu acil iso cd sine ihtiyacım var.Yardımcı olursanız memnun olurum.

teşekkürler kardeş
rardan cıkan iso dosyası iso burn ile yazdırılırken %18 de hata veriyor,

Geri