otobuscu68
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar şimdi size Windows 7 Ultimate 32Bit + 64 Bit Full sürümlerini vereceğim.Hiç bir ekleme çıkarma yoktur 
Msdn doğrulaması yukarda olduğu gibidir.Şu anda kendim kullanıyorum.Full sürüm ve torrenttir.Güncellemelerim 7/24 açık hiç bir problem yok.Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.
Şimdi linklere geçiyorum:
Windows 7 Ultimate 32Bit
Windows 7 Ultimate 64 Bit
Windows 7 Ultimate Orjinal Yapma Linkleri:
Windows_7.rar | tekdosya.com
Windows_7_0.rar | tekdosya.com
çok link vardır linkler kırılınca mesaj atınız. Lisanslayıcıların içinde anlatım vardır.
İsteyene resim gönderebilirim, kurulu windows 7 resmini gönderebilirim kendi bilgisayarımdan. Mesaj atmanız yeterli.
Dediğim gibi çok hızlı torrent eklemesiz oynama yoktur. Alıntı yapacak arkadaş alıntının altında benim adımı belirtirse sevinirim.İyi günlerde kullanmanız dileyiğle.
Saygılar Otobuscu68...

Msdn doğrulaması yukarda olduğu gibidir.Şu anda kendim kullanıyorum.Full sürüm ve torrenttir.Güncellemelerim 7/24 açık hiç bir problem yok.Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.
Şimdi linklere geçiyorum:
Windows 7 Ultimate 32Bit
Windows 7 Ultimate 64 Bit
Windows 7 Ultimate Orjinal Yapma Linkleri:
Windows_7.rar | tekdosya.com
Windows_7_0.rar | tekdosya.com
çok link vardır linkler kırılınca mesaj atınız. Lisanslayıcıların içinde anlatım vardır.
İsteyene resim gönderebilirim, kurulu windows 7 resmini gönderebilirim kendi bilgisayarımdan. Mesaj atmanız yeterli.
Dediğim gibi çok hızlı torrent eklemesiz oynama yoktur. Alıntı yapacak arkadaş alıntının altında benim adımı belirtirse sevinirim.İyi günlerde kullanmanız dileyiğle.
Saygılar Otobuscu68...