Windows 7 Ultimate ISO [MSDN 29.08.2009]-Hotfile (Hotlink)-Premiumu olmayan Arkadaşla

se®hat

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bu yeni sürüm falan değildir. 29.08.2009 tarihinde çıkan Türkçe Windows 7 Ultimate sürümüdür. Daha önce indiren arkadaşların indirmelerine gerek yok. Hotfile ın hotlink uygulaması olduğunu gördüm. Toplam 13 part (%3 kurtarma kaydı içerir.)

Not: Premium hesabı olmadan direk linke tıklayarak indirebilirsiniz.
Daha önce indirmemiş olan arkadaşlara faydalı olması dileğiyle...

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster

Hash bilgileri [Win 7 Ultimate ISO]
MD5 : 5E0836A2B670FA5F9DA4726BD0795B45
SHA1 : 1B9DD4D398549B430D8B757B2EC2586E6A18E290
CRC : BBD213AA

umarım çalışır. benim DVDyi arkadaşa vermiştim ama şimdi format atmam lazım. verdiğime çok pişmanım. :/ bu konu bi ilaç gibi oldu. ama çalışması önemli umarım bunca dosyayı indirdikten sonra hayal kırıklığına uğramam :/

:biggrin: arkadaşım ellerin dert görmesin. harbidende indirdim ve yükledim. sorunsuzca çalışıyor.

bu konuyu adminlerin kesinlikle üst konulara taşıması lazım.

win7 ye en sağlıklı ve en temiz yöntem bu :)

indirdim sonra ne yapıcam dvd yemi kopyalıcam yardım edermısınz

indirdim sonra ne yapıcam dvd yemi kopyalıcam yardım edermısınz

İndirdiğiniz klasör içerisinde bir iso dosyası ve Win7 aktivasyon dosyası bulunmakta. İso dosyasını Nero veya ashampoo vb programın kalıbı diske yazdırma özelliğiyle DVD ye yazdırın. Takıldığınız noktalar olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Saygılarımla

kardesım Allah razı olsun tşkler

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Bu arada rapid şifresi olmayan ve indirecekleri bulunan arkadaşlar linkleri bana gönderirlerse hotfile premium upload yapılır. Lütfen linklerinizi özelden yollayın. sadece ilk 2 kişi içn geçerli :(

3 yıl geçmiş konuyu niye hortlatırsınız ki ..

Geri