Windows 7 ye uyumlu Digital Tv Kartı Yardım

pcgameover

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar

Benim şöyle bi problemim var şuan bilgisayarımda skystar 2.6 dijital tv kartı kullanmaktayım. Fakat bu kart beni çok bıktırdı. Kart çok profosyenel bir kart ona lafım yok ama ben çok basit kullanmaktayım ve bana hep problem kumandası sorun windows 7 64 bit de driver sorun yazılamlar bi sorun. Uğraşmak istemiyorum şifre çözmeyecem bilmem kaç tane uydu bağlamayacam hd izlemeyecem. Uydudan download yapmayacam ...

Sadece istediğim windows 7 64 bit de içinden çıkan yazılımı kurup, kumandısı sorunsuz çalışan, türksat 3a yı izleyebileğim bi dijital tv kartı arıyorum.

Bu konuda kullanan arkadaşlardan bi yardım bekliyorum. Windows 7 64 bit sorunsuz çalışan bi kart alacam hangisini tavsiye edersin.

eger biraz daha beklersen win7 uyumlu driverlarinin cikacagindan eminim.
eger olmazsa bile sanal win kurup win7 icinde xp ile bu dediklerini gerceklestirebilirsin.

bence suanlik beklemek gerekiyor cunku resmi olarak win7 piyasada degil.

cevabınız için teşekkür ediyorum.windows 7 nin tam anlamıyla oturmadığını biliyorum fakat araştırmamda şuan kullananlar var bende şuan windows 7 de kullananlardan kart ismi istiyorum. Ama olmuyorsa bekleyecez artık ne yapalım.

sanal isletim sistemi olayini dusun derim eger cok sartsa bu olay.
3 4 gb yer ayirip xpde sadece driverlari yukleyerek tv izleyebilirsin win 7 uzerinde.

yinede her ihtimale karsi biraz beklemenin faydasi var. elindeki dtv kartida gercekten cok kaliteli..

Geri