Windows 7' ye WinFast A360 LE TD(FX5700) tanıtamıyorum !!

BrAvE HeArT

New member
Reaction score
0
Selam arkadaşlar Dün evimdeki desktop pc 'ye Windows 7-32 Bit-Ultimate TR yükledim. Audio driver olarak XP driverını yükledim sorunsuz çalışmaya başladı :durdurun fakat ekran kartı driverı olmuyor:crying:.Ekran kartımın modeli ve markası Leadtek WinFast A360LE TD(128MB)
Kendi VGA Denetleyicisi diye yükledi ama çözünürlük maksimum 1280x1024.
Ekranım 22" ve normal kullandığım çözünürlük 1680x1050.
driver exe' sini parçalayıp içerisinden baktırdım olmadı . uyumluluk modunu XP'ye aldım yüklendi ama bu sefer Win 7 nin kendi yüklediği VGA Denetleyicisinden bile kötü oldu. Yardım edebilecek arkadaş var mı acaba. Tekrardan Xp ye dönmeyeyim bi el atın :)

Leadtek ile mailleştik ama win7 driverları yok. hatta adam bişey uydurabilirseniz bize de haber verin diyor.Lütfen yardım ediniz :001_rolleyes::001_rolleyes:

Bu arada evimde internet yok haberiniz ola...

Selam,

Selam,

bilgisayarim sag tik yönet/sistem araclari/aygit yöneticisi

burada yüklenmemis olarak görüyorsan ses kartini ; üzerine gel sag tik yap özellikler de acilan pencerede ayrintilara gir orada cikan absürüt yaziyi Any drivers you need! Known devices: 185994. adresine yapistir oradan arattir driver'i

kolay gelsin.

ses kart'i icin yazmisim ayni seyi grafik kartin icin yapacaksin.

denermisin

kolay gelsin.

kardeşim yüklenmemiş olarak görüyorsan demişsin ya ben yüklenmiş olarak görüyorum ama Win7 nin kendi yüklediği VGA Denetleyicisi olarak.
Ekran kartının kendi driverının yanından geçmiyor. Çok kurcaladım olmadı . Bir çözüm bulsam win7 yi tekrardan kurmaya razıyım...

Geri