BrAvE HeArT
New member
Selam arkadaşlar Dün evimdeki desktop pc 'ye Windows 7-32 Bit-Ultimate TR yükledim. Audio driver olarak XP driverını yükledim sorunsuz çalışmaya başladı :durdurun fakat ekran kartı driverı olmuyor:crying:.Ekran kartımın modeli ve markası Leadtek WinFast A360LE TD(128MB)
Kendi VGA Denetleyicisi diye yükledi ama çözünürlük maksimum 1280x1024.
Ekranım 22" ve normal kullandığım çözünürlük 1680x1050.
driver exe' sini parçalayıp içerisinden baktırdım olmadı . uyumluluk modunu XP'ye aldım yüklendi ama bu sefer Win 7 nin kendi yüklediği VGA Denetleyicisinden bile kötü oldu. Yardım edebilecek arkadaş var mı acaba. Tekrardan Xp ye dönmeyeyim bi el atın
Leadtek ile mailleştik ama win7 driverları yok. hatta adam bişey uydurabilirseniz bize de haber verin diyor.Lütfen yardım ediniz :001_rolleyes::001_rolleyes:
Bu arada evimde internet yok haberiniz ola...
Kendi VGA Denetleyicisi diye yükledi ama çözünürlük maksimum 1280x1024.
Ekranım 22" ve normal kullandığım çözünürlük 1680x1050.
driver exe' sini parçalayıp içerisinden baktırdım olmadı . uyumluluk modunu XP'ye aldım yüklendi ama bu sefer Win 7 nin kendi yüklediği VGA Denetleyicisinden bile kötü oldu. Yardım edebilecek arkadaş var mı acaba. Tekrardan Xp ye dönmeyeyim bi el atın
Leadtek ile mailleştik ama win7 driverları yok. hatta adam bişey uydurabilirseniz bize de haber verin diyor.Lütfen yardım ediniz :001_rolleyes::001_rolleyes:
Bu arada evimde internet yok haberiniz ola...