Windows 7'nin büyük başarısı!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Microsoft'un yüz akı Windows 7 yazılım devinin gurur kaynağı olmaya devam ediyor. Steve Ballmer'ın açıklamalarına göre 22 Temmuz 2009 tarihinden bu yana Windows 7 Microsoft'un beklentilerini aşarak 400 milyondan fazla lisans sattı.

Windows 7, Microsoft'un başarılarının yalnızca başlangıcıydı ve Office 2010 da tarihin en çok satan Office yazılımı oldu. Dünya üzerinde her saniyede 7 Windows 7 kopyasının satılmasından sonra, Microsoft Internet Explorer 9'un da dünyadaki en popüler modern tarayıcı olduğunu açıkladı. Yazılım devinin açıklamalarına göre Internet Explorer 9 dünyadaki tüm PC'lerin yüzde 17'sinde bulunuyor.

Windows severler şimdi Microsoft'un önümüzdeki yıl piyasaya çıkaracağı yeni Windows 8'i bekliyor.

tabii bu 400 milyonun muhtemelen çok büyük bir yüzdesi de seve seve alınmıştır yeni bir masaüstü ya da dizüstü bilgisayarla herhalde !

XP satışına tekrar başlasınlar bak nasıl tepe taklak gidiyor windows 7
Özellkle home basic denen şeyi işetim sistemi olarak utanmadan üreticilere veriyorlar ya.

windows 8'de söylentiler doğru çıkarda XBOX oyunlarını çalıştırma çekirdeklerini koyar ise Windows 8'in hem Xp hemde Win7 rekorlarını kıracağından şüphem yok...

nedir bu XP hayranlığı anlamadım, artık tarih oldu XP bunu artık kabul etmelisiniz. Xp dediğiniz işletim sistemi çok da uzun süre sağlıklı çalışamayan yılda en az bir kaç format gerektiren, çabuk şişen, yavaş işleyen, çok çekirdek desteği olmayan, 64 bit te sorunları olan bir işletim sistemi, saymakla bitmez eksikleri. ama dersen oyunları rahat oynatıyor KABUL, dersen az rem yiyor KABUL, ama gerisi tarihin de gerisinde yani.

ama bunlar hep para tuzağıdır, ona da bişey diyemem doğrudur. fakat XP artık eskimiştir bu da doğrudur...

Her wİndows kullanicisi 2 kİŞİden bİrİ xp kullaniyor.

mserdar01 oyunları rahat oynatıyor ne demek?
İşletim sistemi sistem kaynaklarını gereksiz yere tüketmiyor demek.
Bu arada windows 7 de ağ bağlantısı ikonu neden gidip gelen veri yi göstermek için yanıp sönmüyor?
ses kaydedicisinden neden windows 3.11 den beri olan yeteneklerini çaldılar?
Yada joistik kalibrasyonu nasıl yapılıyor windoes 7 de?(komut satırı olmadan)
windows 8 iyi olacaktir sanırım ama. Neden mi 98 me 2000 xp gibi bir sıralama planlıyor ms bence.

Geri