Windows 7'nin büyük farkı!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Windows 7'nin büyük farkı ortaya çıkıyor...

Windows 7, Vista'dan ağzı yananları nasıl etkiledi? Bu haber Microsoft'u çok sevindirecek...

Yeni yayınlanan bir araştırmanın sonuçları Windows 7'den zaten memnun olan Microsoft'u daha da memnun edecek.

KACE tarafından düzenlenen ve dünya çapında yüzlerce bilişim teknolojileri uzmanını kapsayan araştırmaya göre, Windows'a alternatif arayanların sayısı Windows 7 ile ciddi bir düşüş yaşadı. 2009'da bu gruptaki uzmanların yarısı alternatifleri değerlendiriyordu, 2010'da bu oran üçte bire düştü.

Windows 7 ile ilgili performans endişeleri yüzde 47'den yüzde 25'e düştü.

Peki geçmeyi düşünenlerin oranı ne? Tam yüzde 87! Ve bunların yüzde 46'sı Service Pack 1'i beklemeyecek. Yani bilişim uzmanlarının endişeleri, oturup bütün şirket sistemlerini XP'den Windows 7'ye geçirirken harcayacakları emek için, ama buna değeceğini de düşünüyorlar.

Bilgi için: Microsoft

" XP'den Windows 7'ye geçirirken harcayacakları emek için, ama buna değeceğini de düşünüyorlar"

Tartışılamaz bile... Xp ve Vistadan Agzı Yananlar Sonunda Muradına Erecekler...:001_rolleyes:

windows 7 nin kullanışlılığı kesinlikle tartışılmaz fakat benim bilgisayardanmı mı yada yuklediğim programlardan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama bilgisayar belli bi sure açık kalınca zmanla ram gereksiz bi şekilde doluyor. 4 gb ram var tabii bahsettiğim sure neredeyse 18 saat 24 saat arası olunca ram de hiç yer kalmıyo açık programlara bakıyorum o kadar ram de yer tutmuyorlar ama ram nasıl boyle doluyor hiç anlamış değilim kapatıp açınca duzeliyo ama 18 saat sonra ram tamamne dooluyo bi şekilde

Geri