Windows 8 Full Crackli Buyrun Arkadaşlar

programcik

New member
Reaction score
0
social_windows_button.png

Windows 8 Release Preview (RC) Türkçe

Başarılı bir şekilde tasarlanmış olan Windows 7 den sonra daha başarılı ve daha akıllı olan yeni işletim sistemi Windows 8'de daha önce Türkçe dil desteği yoktu. Şimdi Türkçe dil desteği ile kullanıcıların beğeni ve hizmetine sunuldu. Windows 7 hızı ve güvenilirliğinden yeni bir Windows inşa edildi ve geliştirildi. Yepyeni bir dokunmatik arabirim. Yeni cihazlar için yeni bir Windows. İster ilk defa yüklüyor, ister Windows 8 Consumer Preview'dan geçiş yapıyor olun; hemen denemek çok kolay.

Windows 8 Türkçe 32 Bit

Buradan

Windows 8 Türkçe 64 Bit

Buradan

Ürün Anahtarı: TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF

ÜRÜN ANAHTARI (PRODUCT KEY)
Kod:
Product Key 1 DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J
Product Key 2 NF32V-Q9P3W-7DR7Y-JGWRW-JFCK8
Product Key 3 JB6RJ-NV9C9-3KVWT-G2K2Y-B4CK8
Product Key 4 TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF[CODE]

Windows8 Full Yapmak İçin

[URL="http://youtu.be/C6ddC_SyAS4"]Youtube[/URL]

Windows8 Masaüstündeki Yazıyı Kaldırmak İçin

[URL="http://download1us.softpedia.com/dl/e32cb7021501e101e8d9e28372aa269a/508f9970/100210191/software/tweak/My_WCP_Watermark_Editor.exe"]BURADAN [/URL]

[COLOR="Sienna"]Adım 1  Yukarıdaki linkten ücretsiz programımızı indirdikten sonra sıkıştırılmış klasörden çıkartın ve programı çalıştırın.

Eğer Windows 8 Consumer Preview. Evaluation copy. Build 8250 yazısını komple kaldırıp tertemiz bir masaüstüne sahip olmak istiyorsanız, karşınıza gelen penceredeki Remove all watermark seçeneğini işaretleyip ardından Apply new settings seçeneğine tıklayın. Yok ben yazıları değiştirip oraya kendi adımı yazmak istiyorum diyorsanız yazımızın sonunu bekleyin. Bilgisayarınızda bir süre işlem yapıldıktan sonra sizden yeniden başlatmanız istenecek. Bu aşamada bilgisayarınızı yeniden başlatıyorsunuz.Adım 2  Bilgisayarımız tekrar açıldğından masaüstündeki yazı silinmemişse, masaüstüne sağ tıklıyoruz, açılan sağ tık menüsünden Personalize seçeneğine tıklıyoruz. Açılan pencereden aşağıdaki resimde işaretlediğimiz noktadaki Desktop Backgraund seçeneğine tıklıyoruz.Adım 3  Karşımıza gelen yeni pencerede aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi sadece save changes butonuna tıklıyoruz ve bütün pencereleri kapatıyoruz. Tüm bu işlemleri tamamladıktan sonra göreceksiniz ki masaüstündeki Windows 8 Consumer Preview. Evaluation copy. Build 8250 yazısı kaybolmuş olacak.Not Eğer Windows 8 Consumer Preview. Evaluation copy. Build 8250 yazısını masaüstünden kaldırmayıp kendinize göre düzenlemek istiyorsanız, programı çalıştırınca karşınıza gelen pencereden Remove all watermark seçeneğini işaretlemeden ilgili alanları kendinize göre düzenliyebilirsiniz. Ardından Apply new settings seçeneğine tıklayıp hemen sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmak gerekecektir.Kolay gelsin...[/COLOR][/CENTER]

teşekkürler arkadaşım ama bu windowes 8 pro mu enterpires mi ?

şuan 64 bit proya denedim çalışıyor

Windows 8 Release Preview (RC) beta.. orjinal rtm arkadaşım

hocam sürüm beta sürüm orjinal olsa ne olur... bende rtm final kırıldı sandım...

Geri