Windows Bölümüne Adayım(havuz yaptırıcam)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N i h i L

New member
Reaction score
0
mrb gençler bakın bu 4. istegim yeterin len artık bir yetki de bana verin yaw

şimdi ciddiyete dönelim..

Aradaşlar windows işletim sistemi forumuna tamam çok çok fazla paylaşımlarım yok ancak bu forumda yöneticilik yapmak istiyorum ha neden mi söyleyim
birçok yanlışlıklar oluyor ama kimse el atmıyor konu silinmesi veya işte kilitlenmesi gerekiyor ama fazla ilgilenen çıkmıyor
Yani yetki verirseniz sevinirim.Elimden geleni yaparım.Ya bilgisayarın başındayken zaten tek yaptıgım sey hackhell başka hiçbişe degil o yüzden merak etmeyin
ha eger başarılı olamazsam çok zor birşey degil yetki verildigi gibi geri alınır.

Bu yuzden bu sefer + oylarınızı bekliyor saygılar sunuyorum..

edit: bikaç forum sitesinde daha moderatorlük yapıyorum hepsinde de windows forumunda yetkiliyim bilgilerinize..hangi forum diye merak edenler pm atsınlar.

....-1....

Oy kullanan ve benimle ilgilenen herkese tesekkurler..

çoğu kişi gibi modluk verilirken teşekkür ve mesajlara bakacak olursak bencede -1

dostum benden + herkesin görüşü - yönde olacak ama en azından önemli bir konuya değinmişsin İNŞALLAH İSTEDİĞİN GİBİ OLUR!....

..-1 ......

Hocam vaLLa iyi ÇaLışırsan A.Mod Mod oLursun çaLışmassan oLamassın
:-:

Arkadaşlar hepinize ilgilendiğiniz için tesekkur ediyorum ancak önüne gelen -1 deyip geciyor yani -1 derkenki sebepleriniz nelerdir oy kullanmış olmak için kullanmayalım lütfen yaw..

Flood yapmak istemezdim ama acilen cevap vermem gerekiyor arkadaşa kusura bakmayın..

aLoNe BoY' Alıntı:
......... -1 .........

EDIT

Bu sebep yeter mi?

şimdi bak arkadaşım bu forumda sadece yapılan paylaşım mı önemlidir sanıyorsun sen.Ona bakılırsa Adminlerimiz çok az paylaşımlarda bulunuyorlar bazı moderatorlere göre ama sıfatlları en yüksek mertebedir bu durumda sadece yapılan paylaşım önemli degildir.Yani ben diyorum ki bu forumda bayadır takılıyorum neyin ne oldugunu anlamış durumdayım.Belki benimde moderator arkadaşlara bir faydam olabilir diye dusundum.Yani ben sizden yemek istemiyorum para istemiyorum gören de sanki bana para falan veriyor sanar.. :D

nihil cevabını
edit.gif
kullanarakda verebılırsın.:goz:

Cevap

J@CK@L' Alıntı:
nihil cevabını
edit.gif
kullanarakda verebılırsın.:goz:

gardaş dogru söylüyon da editlersem mesajım daha arka planda kalacaktı yani güncel olmayacaktı amaç ne cevap verdigim arkadasın o iki gözüne direk böle lankkk diye çarpması kapişş..
Oke gardaş hadi görüsürük..

nihil' Alıntı:
Flood yapmak istemezdim ama acilen cevap vermem gerekiyor arkadaşa kusura bakmayın..

şimdi bak arkadaşım bu forumda sadece yapılan paylaşım mı önemlidir sanıyorsun sen.Ona bakılırsa Adminlerimiz çok az paylaşımlarda bulunuyorlar bazı moderatorlere göre ama sıfatlları en yüksek mertebedir bu durumda sadece yapılan paylaşım önemli degildir.Yani ben diyorum ki bu forumda bayadır takılıyorum neyin ne oldugunu anlamış durumdayım.Belki benimde moderator arkadaşlara bir faydam olabilir diye dusundum.Yani ben sizden yemek istemiyorum para istemiyorum gören de sanki bana para falan veriyor sanar..
dostum ne güzelde söölüosun hemen cvp vermen gerek o zman edit tusu neden var ki :eek: :eek: :eek: euehueheueh

+ çok fazla paylasımım yok am düzeltilmesi gereken bi çok çıkıo diosun önce bana kalırsa sen özen göster :cool: :cool:

- 1 :eek:ut: :eek:ut: :eek:ut:

nihil' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize ilgilendiğiniz için tesekkur ediyorum ancak önüne gelen -1 deyip geciyor yani -1 derkenki sebepleriniz nelerdir oy kullanmış olmak için kullanmayalım lütfen yaw..
peki açıklama mı istiyorsun..!
hh için bu yeterli değil..

Teşekkür Sayısı: 136
97 Mesajına 232 Kere Teşekkür Edildi

Mesajlar: 807 Teşekkür Sayısı: 135 97 Mesajına 232 Kere Teşekkür Edildi

Dostum burda mod olan herkes bu siteye paylasım sunar eger paylasımları begenirse tessekkur alır ama senin tessekkur sayın yetersiz buda cok fazla calıstıgını gostermiyo .

ayrıca sen guncel , adult ve ders odev tez bolumunde surekli calısmıssın .Istediğin bolumde pek bir paylasımını goremedim

-1.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri