Windows-gecikmeli yazma sorunu Taşınabilir HDD mi taktığımda bu hatayı veriyor!!

»»кαнιη¢σ¢υк««

...кє๓คlเรt &#
Reaction score
0
arkadaşlar benim BleuDisc 80 GB Usb Taşınabilir 2,5 inc hardiskim var ama ben bunu pc me taktığım zaman içine bişey atarken veya bişey çalıştırdığımda

xlz3ih.jpg

bu hatayı veriyor şuana kadar sadece benim pcde bu hatayı verdi xp yi kaçkere değiştirdim sorun hala var!!

Bios ayarlarında bi hata olmasından şüpheleniyorum ama bilgisayar ilk alındığındada bu hatayı veriyordu!!

Pc Casper

Geforce 128 Nvidia ekran kartı
İntel anakar 3,06 Ghz
512 mb ram!!
2 X 250 Gb samsung HDD(eklemedir)

Bu bnm pcmin özelliği ama evin ortak bilgisayarında bii sorun vermiyor!!

Yardımlarınızı bekliyorum

walla casper bilgisayarda oası hatalardan biri yorum yok

bence usb bağlantılarından, yada diskini bilgisayar bi görüyor bi görmüyor kesinlikle başka sebep arama.. bilgisayarın tam disk içeriğini okurken bağlantı kayboluyor bilgisayrında sana bu uyarıyı veriyor

bence usb bağlantılarından, yada diskini bilgisayar bi görüyor bi görmüyor kesinlikle başka sebep arama.. bilgisayarın tam disk içeriğini okurken bağlantı kayboluyor bilgisayrında sana bu uyarıyı veriyor

Çok haklısın kardeşim içine veri attığımda bu uyarıyı veriyor ve Harici HDD yi yeniden başlatıp tekrar açıyor!!!

Nasıl çözebilirim Pcnin Usb soketlerindemi sorun var Yoksa HDD nin usb soketindemi?

kardes o usb dısklerın hemen hemen hepsınde kayankalnıor bılgısayarda sorun yok yanı bios ayarından usb nı high sepped den full speede al duzelırr

Geri