Windows Life Yüklüyememe Sorunu ! yardım lütfennnnnn

blue_jack

New member
Reaction score
0
adszpba.th.jpg
Arkadaslar cıldıracagım ....nolur bir yardım....simdi lide messenger 9 kullanırken yeni sürüm icin uyarı gelıyordu ben de hep ertelemıstım yada iptal etmıstım....sim di hep soyle bir hata veriyo ne eski surumunu yukleyebılıyorum nede windows 11 i nolur yardım resimdeki gibi hata veriyo hep.....eski surumleride yuklemıyo yenı ye geciyo.....napcam????????? formattan baska care varmı???????????????

arkadasım bendede olmuştu çok uğraşmıştım,en güzel ve temizi format atmak,temiş iş...

Önce msn plus u daha sonra windows live messenger eski sürüm ve bütün eklentilerini kaldırın.

Sonrasında Windows Live Messenger for Windows XP adresinden xp için msn sürümünü indirip kurun. Müşterimin makinesinde vardı bu şekilde hallettim. Msn plus ile çakışıyor sanırım sebebi de multi msn olabilir.

Olmadı hocu bir sürü hata verdi yüklenirken

Windows Installer CleanUp Utility kullanıp Live eklentilerinin sisteminizden tamamen kaldırıldığından emin olun. AppData klasöründe (Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster seçilip C: sürücüsündeki kullanıcı isminiz adı altındaki dosyadan) mevcut tüm Windows Live eklenti ve dosyalarını da temizleyin.
Contacts ve Windows Live Contacts klasörlerini de silin tekrar yüklemeyi deneyin.

Bu arada resim çok ufak net görünmüyor.O uyarı ekranında Visual Studio ile ilgili herhangibir uyarı veya ikaz varmı? Eğer varsa Microsoft Visual C++ güncellemesi yapın. Malum 2010 çıkmıştı. Hatta sisteminize uyan (X86-X64) tüm 2005-2008 ve 2010 Microsoft Visual C++ leri yükleyin.

Anlayamadım ne tür hatalar olduğunu, bol 0' lı hata kodları, 10 tane filan. Msn' i kalıdırırken "program ekle/kaldır" dan kaldırmadık yalnız. orda yoktu. Arkadaş nerden kurduysa bilmiyorum. biz de programfiles tan dizinini sildik, yine aynı hata, sistem geri yükleme yaptık msn geri geldi ama aynı sorun var yüklenmiyor. Format deme, sistemin tekrar kurulması 100 dolara mal oluyo. ha şunu da belirteyim daha önceki xp yüklemesinde, format atmadan yüklenmiş. olan windowsun üstüne. yani C de iki tane windows klasörü var. onunla ilgisi olabilir mi?

Regedit kayıtlarından ve kullanıcı profillinde kayıtlı dosyaları temizlemeden tam temizlemiş sayılmazsınız.

C:....\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\

C:....\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\

C:....Temp\MessengerCache\

vb dosyaları da kaldırmanız lazım.Ve evet eski XP dosyalarını da aynı şekilde temizleyin derim ben

Eve geçince konuya dönüş yapacağım. Sanırım çözüm yolunu buldum fakat dosya elimde yok evdeki pc de :smile:

msn le alakalı program files felan dosya bırakma bı de reg kaydını temızle ondan sonra xp surumunu ındır ama oyle ful surum degıl ınternet download edenınden costum bıcımınde olanlardan ındırıp kur

Baktım olmuyo, bi arkadaşı aradım teamviewer la bağlandı pc ye hallediyo sağolsun :) naptı anlamadım oluyo galiba

yüklerken böyle hatalar veriyor

abortecl 0x80004004
failed_prior_taks: 0x80004004

yüklenmiyor yani.

Arkadaşlar eğer XP kullanıyorsanız messenger 2011 kuramazsınız çünkü 2011 sürümü xp yi desteklemiyor boşuna uğraşmayın formatta çözüm değil. Microsoft XP den desteğini çekiyor artık yeni microsoft programları artık xp de çalışmayacak bu mesenger ile başladı i.explorer 9 sürümü ile devam edecek..

Geri