Windows Live Messenger 2010 Video

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Sosyal ağların patlama yaşadığı bu dönemde, Microsoft kullanıcılarının başka servislere gitmemesi için Live Messenger servisini güncelledi

Windows Live Messenger 2010'da, resim, video, video sohbet ve oyunlarının entegrasyonunda önemli değişiklikler yapıldı. Uygulamalarını genişleten Microsoft, bu servisi kullanan kişilere daha kolay bir erişim ve kullanım için kollarını sıvadı.

Bing ara motorunun bu serviste yer alması, multimedya içeriklerinin SkyDrive'da tutulması ve Microsoft'un da yatırımcılardan biri olan Facebook'ta sohbet pencerenin açılması yapılan yeniliklerden sadece birkaçı.

Video:
YouTube - Windows Live Messenger 2010 Video FinaL

Windows Live Messenger 2010, birçok sosyal ağ ile haberleşebiliyor. Kullanıcıyı ilgilendiren bu ağlardaki mesajlar Hotmail sayesinde anında ulaştırılıyor. Dolaysıyla kullanıcılar, sosyal ağlardaki arkadaşlarının neler yaptığını anında öğrenebilecek

Kaynak

Ekli dosyalar

• msn.jpg
    msn.jpg
    18.9 KB · Görüntüleme: 12,799
Güzel bir kaç şey var özellikle görüntülü konuşma penceresi çok hoşuma gitti bakalım :) Eline sağlık

su msn'i de kullanmayı bıraktım ya, artık helal olsun bana

final surumunu senden bekliyoruz zebani kardesim

Yani sadece videodakilerse eğer bence vasat :S yani daha güzel özellikler beklerim ben açıkcası bunlar basit şeyler :S

yahoo messegerdan hep bir adım geiden geliyor mSn

sen ilk önce internet explorer hızını yükselt ondan sonra massengera el at
çok lazımmış gibi internet explorerın 64 bitini çıkarmışlar , bunlar bu akılla yakında msnninde 64 bitini çıkartırlar

Geri