Windows Live Space SORunu

Aynı Sorun Bendede var..

• Evet

Kullanılan: 5 20.8%
  • Hayır

Kullanılan: 9 37.5%
  • İlgilenmiyorum..

Kullanılan: 10 41.7%

• Kullanılan toplam oy
    24

ruhiisci

New member
Reaction score
0
Benim spacem açılmıyor. Ne resimlere girebiliyorum nede başka bir yere. Aynen aşağıdaki gibi bir ileti geliyor. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler..

(Üzgünüz, Spaces şu anda geçici olarak kullanılamıyor.
Bu Alanın sahibi sizseniz, bu iletiyi görüyor olmanızın olası nedenlerinden birkaçı aşağıda verilmiştir:

İşletim Sorumları: Lütfen bir bütün olarak Windows Live Space'in kullanılabilirliğini doğrulamak için Spaces giriş sayfasını veya Space Craft'ı denetleyin. Sorun devam ederse, bu sorun üstünde çalıştığımızdan emin olabilirsiniz. Lütfen daha sonra yeniden bakın ve sorunu çözmemiz için bize zaman verin.
Kullanım Kuralları'nın İhlali: Alanınıza (çoğunlukla istemeden) Kullanım Kurallarımızı ihlal eden bir içerik göndermiş olabilirsiniz. Destek'ten gelen iletiler olup olmadığını görmek için Hotmail Gelen Kutusu'nu veya Windows Live ID'nizle ilişkilendirilmiş gelen kutusunu denetleyin.
Sitenin kalan bölümü çalışıyor gibi görünürken Spaces'ın neden çalışmadığından hala emin değilseniz, lütfen ek yardım için Windows Live Desteği'ne başvurun.)

Son bir aydır zaten giremiyorum. Özür olsun bunu yazmayı unutmuşum.

explover kullanırken bendede aynı şey oluyodu sonra mozilla firefox'u yükledim kullanabiliyorum ama sende işe yararmı bilmiyorum :)

ilk defa duydum bende böyle birşeyi valla ilginç..

eğer internet explorer kullanıyosan ya son güncel sürümünü yüklemen gerekli yada mozilla firefoxa geçmeni tavsiye ederim..banada bi ara oluyodu.İnternet explorerde girdiğimde sistemden atıyodu beni..

Geri