Arkadaslar xp niz hasar mı gördü zor mu açılmaya başladı format mı gerekıyo cd niz yoksa
işte size cdsiz format atma
bilgisayarınızı yeniden başlatın yeniden başlatılıyor yazısı geldiğinde
ctrl+f11 e basın recovery yazısı gelene kadar sonra bırakın kendi kendine format atsın
onarsın pc nızı 2 bölüme
ayırdığınz hdd nin 2 bölümünüde siliyo ve işlem bittikten sonra makinanız ilk günkü gibi oluyor....
EMEĞE SAYGI:clap
katılıyorum bende de lenovo var recovery tuşuna basman yeterli.Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.Büyük ihtimalle DELL marka bir notebookunuz var sanırım.Bu anlattığınız sadece sizin makineniz için geçerli:clap
Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.Büyük ihtimalle DELL marka bir notebookunuz var sanırım.Bu anlattığınız sadece sizin makineniz için geçerli:clap
Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.Büyük ihtimalle DELL marka bir notebookunuz var sanırım.Bu anlattığınız sadece sizin makineniz için geçerli:clap
Şakacı.....:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:biggrinArkadaslar xp niz hasar mı gördü zor mu açılmaya başladı format mı gerekıyo cd niz yoksa
ctrl+f11 e basın recovery yazısı gelene kadar sonra bırakın kendi kendine format atsın
onarsın pc nızı 2 bölüme
ayırdığınz hdd nin 2 bölümünüde siliyo ve işlem bittikten sonra makinanız ilk günkü gibi oluyor....
EMEĞE SAYGI
Arkadaslar xp niz hasar mı gördü zor mu açılmaya başladı format mı gerekıyo cd niz yoksa
onarsın pc nızı 2 bölüme
EMEĞE SAYGI:clap