Windows XP Live CD

n€d!mbur@k

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Windows XP Live CD

21024x768.png

Görevi cöken sisteminizde verilerinizi cd'den acilan Windows XP Live Cd ile verilerinizi kurtarmaktır. Misal bilgisayarınız acılmıyor ve C: sürücüsünde önemli bilgileriniz var. Ne yapacaksınız ? Windows vista live cd yi takarak bilgisayarı cd’den acıp önemli dosyalarınızın yedegini alabilirsiniz.

Cd’ye Yazma İşlemini Nasıl Yapacağım ? İçinden çıkan iso uzantılı dosyayı herhangi bir cd yazma programı ile boş bir cdye yazdırabilirsiniz. Önereceğimiz programlar: Nero veya Poweriso programı ile rahatlıkla kalıp (image) dosyasını cdye yazdırabilirsiniz.

Kullanımı: Biostan First Boot Cd rom olarak gösterildiğine dikkat edin sonra cd ye yazdığımız Windows XP Live Cd’sini bilgisayarınıza yerleştirin. Bundan sonra otomatik olarak windows Vista live devreye girecektir.

Not: Sisteminizde kurulu olan XP veya Windows 7 'ye hic bir zarar vermez.
256 RAM bile yeterli.

DoWNLoaD:

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Live CD_Yeniceri.rar

Boyut: 197 MB

Selamlar;

Evek güzel bir CD, ben 2 yıldır kullanıyorum. oldukça etkili, teşekkürler. :)

arkadaşlar bu Windows 7 de çalışmıyor. Denedim mavi ekran hatası veriyor. Xp yüklü bir pc de denedim çalışıyor. Win7 için ne yapabilirim

dostum indirdim bozuk diyor. indirme ile mi alakalı yoksa bir sorun möu var. tekrar indirsem aynı olmaz herhalde değil mi

Kullanışlı ve yararlı bir cd. Emeğine sağlık.

Link silinmiş yenileme imkanı varmıydı.

Windows live olarak çok yavaş çalışıyor.Tavsiyem linux dağıtımlarından birini kullanmanızdır.
En iyi bilineni Knoppixtir.

Geri