Windows Xp Onarımı

Yskorpitx

∂єѕριиα - d
Reaction score
0
Windows Xp sistem dosyaları zarar gördüğünde, elimizde mevcut olan Windows Xp kurulum Cd’si ile onarım yapabiliriz.

1. Windows Xp Cd’sini Cd-rom’a yerleştirin,
2. Bios Setup bölümünden ilk olarak Cd-rom kontrol edilecek şekilde ayarlayın,
78145897jg0.jpg

3. Bilgisayarı yeniden başlattığınızda aşağıdaki ekran görüntülenir, Enter tuşuna basıp devam ediyoruz,
84980719vo8.jpg

4. F8 tuşuna basarak aşağıdaki sözleşmeyi kabul ediyoruz,
55088588rf9.jpg

5. Son aşamada ise R ( repair ) tuşuna basarak, sistem dosyalarının yeniden yüklenmesini bekliyoruz, daha sona sistem yeniden başlatılıyor ve onarım işlemi tamamlanmış oluyor.
56928455oe8.jpg

çok teşekkürler.aynı sıkıntıyı yaşıyorum faydalı bir paylaşım ellerine sağlık

bunu format atan herkez bilir sanırsam
ama bilmeyenler için güzel olmuş:goz:

eLine saqLık qüseL anLatım.

78145897jg0.jpg

Buraya Nasıl Geliyoruz Ben Anlamamda Bu İşlerden Ayrıntılı Anlatırsan Sevinirim...Teşekkürler...

bilgisayar açıldıgı zaman del tuşuna basıp advenced bıos sıralamasında giriyoruz ve ordan boot bölümünü buluyoruz boot bölümünü bultuktan sonra 1. seçenegi Cd Rom yapıyoruz:goz:

∂єѕριηα;3225370' Alıntı:
bilgisayar açıldıgı zaman del tuşuna basıp advenced bıos sıralamasında giriyoruz ve ordan boot bölümünü buluyoruz boot bölümünü bultuktan sonra 1. seçenegi Cd Rom yapıyoruz:goz:

Del Tuşu Dediğin Deletemi Oluyo...Kusura Bakma Sıkıyorum Seni Ama Naapcan HErkes Anasının Karnında Öğrenmiyoki :D

∂єѕριηα;3227640' Alıntı:
estafurullah cnm işm bu sag köşede sayılar war onların en altında 0 ın yanında del yazıyo:D

şurada pratikk yaparsan snn içn daha iyi olur:goz:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=451185

bu arada ben anamın karnında ögrenmedim:D

Çok Saol...Bir Konu Açalım Pcyi Anasının KArnında Öğrenenler Diye.. :durdurun

Valla Billa Yaptım Oldu,Hayret Becerebildim...35 dk Sürünce Bir Ara Yanlışlıkla Formatmı Atıyom Dedim Ama Yok Onarmışım...Emeğine Sağlık Saol...

ya acil bişi öğrenmem lazım şimdi yeğenin bilgisayarına gidecemde herhangi bir xp cdsi olurmu format için? yoksa illa kendi orjinali mi olması gerekiyor?teşekkürler...

ya acil bişi öğrenmem lazım şimdi yeğenin bilgisayarına gidecemde herhangi bir xp cdsi olurmu format için? yoksa illa kendi orjinali mi olması gerekiyor?teşekkürler...

kendi kurtarma cd si olursa biraz daha kolay hallede bilirsin ama yok ise kendi cd ini kullan:goz:

Geri