Xp bu sıralar epeyce problem olmaya başladı bunu sizlerle paylaşmak ve çözüm önerilerinizi almak istiyorum.Muhtemelen bu problemleri orjinal olmayan xp kulllan çoğu kişi yaşıyordur.Anladığım kadarıyla xp güncelleştirmeler açık iken orjinal olmayan xpleri algılıyor ve bir şekilde sizdeki kurulu xpyi bozuyor.(Bill'e para lazım herhalde bu arala--- --tüm kaçak xpleri kilitleyim abi para lazım diye emir verdi sanırsam
A.B.D de kiriz var vs..).Bi şekilde xp nizi orjinal yaptınız iki tık,reg değiştirelim,ahanda product key programı falan filan.Bu proglamlarla xp güncellemelerini bir yere kadar yapıyorsunuz tamam ama pat bir iki güncelleme sonra adamlar gene yakalıyor sizi hop al eline xpni oldu kağnı gibi .Şimdi mesela ben sp3 güncellemesi ve iki tıkla orjinal xp yapalım programı ile xpyi güncelledim ama sonra adamlar gene anladı benim kaçak xpyi ve hayırlı işler .Ne oldu xp kağnı gibi onda bir hızına düştü ve harddisk hatası falan vermeye başladı ram yetmiyor harddisk kafası bozulmuş gibi xpde bi tiripler başladı.Sistem geri yükleme yaptım onuda yemiyor.Tüm güncellemeler tam olsa bile (iprogram reg değiştirme iki tık vs) sizin xpniz kaçak olduğu anlaşıldımı artık geri dönüş yok gibime geliyor bir program artık neyse sizin xpyi düzgün çalıştırtmıyor.Benim sorum bu yavaşlamayı ve xp problemlerini nasıl çözeriz bununla ilgili bi çözüm öneri olan varmı yada bilen.Format at diyeceksiniz formatta attım sp3 yamasını kurdum ve güncellemeleri kapadım.Tam sonunda oldu derken msn live yükleyeyim derken adamlar bizi gene yakaladı ve gene aynı sorun kağnı gibi xp .Şimdi sayın ustalar bu konuda ne yapmak lazım sizlerin görüşlerinizi bekliyorum.Xp yi orjinal yap diyeceksiniz(bi şekilde güncellemeleri full indirsem bile bu sorun ortadan kalkmıyor adam yapmış seni yakaladımı yakandan düşmüyor bu sorunu çözecek bi program flan varmı bildiğiniz ne ise onu temizleyen)yapsam bile bu hata ve yavaşlık düzelmeyecek format atmadan bu sorunu nasıl çözebilirim.(iki tık reg crack işleri yemiyor git satın la orjinal diyenler onu zaten bende biliyorum
) Şimdi tamda yeri olan hackhelcilere soruyorum ben ve benim gibiler ne yapmalı.Şimdiden teşekkürler..