onurcanonur
New member
- Reaction score
- 0
windows xp 2002 servis pack 2 kullanıyorum.. tam 2 kez pc ye format attım ve yeniden kurdum.. ama sorun hep aynı ve peşimi bırakmıyo.. sorunu anlatıyorum simdi.. msn messeger live hatta 7.5 hatta 7.0 kurdum ve hepsinde aynı hata veriyor.. pc açıyorum ve msn ye giriyorum biraz bekledikden sonra msn hata raporu geliyo gönder gönderme diyor gönder diyorum hata raporu gelmiyo ve msn kapanıyo gönderme desemde aynısı oluyo sonra msn tekrar açıyorum ve aynı sorun yine oluşuyo bi kaç kez oldukdan sonra yine hata raporu gönder gönderme birini seçince pc resetliyo bu resetleme yüzünden güç kaynagı yaktım bi tane şimdi yardım istiyorum lütfen bana yardım edin bi çözüm yolu üretin ne yapmılıyım...
benim yaptığım çözüm yollarını anlatım...
--3 farklı modem denedim ikisi eternet girişli birisi usp girişli faydası olmadı..
--iki kez format attım windows kurdum faydası olmadı
--msn live 7,0 7,5 kurdum faydası olmadı
--wirüs taraması desen hiç durmadan yapıyorum her fırsatta
256 ekran kartım war 1024 mb rem war p4 2,66 işlemcim war yardımlarınız bekliyorum
ilgilenen herkese teşekkür ederim.....
benim yaptığım çözüm yollarını anlatım...
--3 farklı modem denedim ikisi eternet girişli birisi usp girişli faydası olmadı..
--iki kez format attım windows kurdum faydası olmadı
--msn live 7,0 7,5 kurdum faydası olmadı
--wirüs taraması desen hiç durmadan yapıyorum her fırsatta
256 ekran kartım war 1024 mb rem war p4 2,66 işlemcim war yardımlarınız bekliyorum
ilgilenen herkese teşekkür ederim.....