Windows XP Ultimate Blue Edition Türkçe - 2008 Full

pusat87

New member
Reaction score
0
8z33tt.jpg

21oqb83.jpg

2ecoh94.jpg

Windows XP Ultimate Blue Edition Türkçe - 2008 Vistanın Bazı Özelliklerinin XP'ye entegre edilmiş halidir. Vista gibi Crack derdi yoktur . Sizler için Bilgisayar adı es geçilmistir.
XP CD KEY: 8BCD7 - WRTCW - JB6X6 - XQF6J - 2GCB2

Download Part1

Download Part2

Download Part3

Download Part4

Download Part5

Download Part6

Size:555 Mb

Not:Sistem %100 Çalişmaktadır fakat belki kuramayanlar olur sakın kalkıpta cd de kusur aramayın lütfen ayrıca indirmeden once bütün partları kontrol edin.Şimdiden hayırlı olsun herkese kolay gelsin....

Emeğe Saygı.......
:biggrin:clap:victory

kullanıp deneyen arkadaşlarımız yorumlarını burda paylaşırlarsa sevinirim :;

birilerinin işine yarıyorsa güzel ama daha çok yorum yapılırsa sevinirim biz emek verip yüklüyoruz sizde bi tşk bi yorumunuz eksik etmeyin

Windows Hakkinda ßiraz Daha aciKLama oLmaLi Hangi DosyaLaR ÇiKaRiLmiş Vs vS gißi. Emegine SagLik.

OzGuR™;3081871' Alıntı:
Windows Hakkinda ßiraz Daha aciKLama oLmaLi Hangi DosyaLaR ÇiKaRiLmiş Vs vS gißi. Emegine SagLik.

arkadasa katiliyorum,caps'lardan tema atilmis xp gibi duruyor, hangi xp uzerine olusturulmus,eklentiler, cikarilanlar vs.... bunlar hakkinda da bir aciklama yaparsan cok iyi olur ve yorumlarda buna gore guzellesir,yinede emegine saglik,

XP ßöLümünde..

valla baba güzel bişeye benziyo.megine saglık

Indirdim Kurdum Kullanıyorum Sorunsuz Bır Sekılde Hatta Daha Jhızlı Geldı Bana Profosyonel Yada Homeden Farkı Yok Tek Farjkı Gorsellık Ve Cok Goz Alıcıc Degsıklıkler Elıne Saglık Tskkuru Hak Ettın

Geri