Wireless ağımdakileri takip etme _??

clyck

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar... Başlığımı birtürlü tam yazamadım ama yönetici arkadaşlar gerekirse değiştirir..

Sorum Şu olacak...

Wireles şifremi üst kat komşuma verdim ... (internet üzerinden iş yapıyor e-mail vs.. bir süre işini görsün diye bende şifreyi verdim) AMA sabah akşam nette...devamlı Download yaptığını falan düşünüyorum...

Uydunet Kullanıyorum Motorola SURFboard SVG1501 Modemim var.. Modemden görebiliyorum bağlı olduğunu

Nerelere giriyor hangi sitelerde takılıyor Öğrenmek istiyorum, İnternette aramaktan bir hal oldum... Bunu nasıl çözebilirim... BEn işini görsün diye şifremi verdim eğer zevke takılıyor download yapıyorsa sömürüyorsa Wireles şifresini değiştiricem..

HAngi sitelerde takıldığını öğrenmek istiyorum... Yardımcı olurmusunuz ????

ttnet kullanıyor isen zaten aylık kotandan görebilirsin,

madem şifreyi verdin,kişinin nerelere girdiği O'nun mahremiyetindedir.Ya kesersin bağlantını,yada göz yumarsın.

ne verdin şifreni? İşini görsün diye birşey yok. Adamın karısı var çocuğu var. Adam dediği gibi işi için istemiştir ama karsısı ve çocukları herşeyi yapabilirler :) Sen git; "Sayın komşum. Sana verdik şifreyi ama bizim bağlantı hızımız çok düştü. Kusura bakma. Kafamdaki saçları yolmak istemiyorum. Sen kendine internet al. Sen rahat ben rahat"

Geri