Wireless Modem Şifre Koyma Yardım !!!...

abardanju

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar yeni modem aldım markası ZTE 531b bağlantıyı kurdum yanlıs şöle bi sorun var şifre koyamıyorum şifre koymaya çalıştığımda internet kesiliyor ve kurduğum bilgisayar VİSTA
Modemin yanında verdikleri kağıtta 192.168.1.1 adresinden ayarları yaptım ama şifre koyamıyorum lütfen bana yardım edin bütün mahallenin telekomu oldum acil cevaplarınızı bekliyorum

Modemin arayüzünü tam olarak bilemeyeceğim için sana kısaca anlatıyım.
İlk önce 192.168.1.1 adresine gir, daha sonra 'Kablosuz' diye bir seçenek olmalı modemde, oranın alt sekmelerinde de 'Güvenlik' olmalı, oraya tıkla.
Girdikten sonra şifreni yaz 1. kısma, daha sonra kullanıcı adını ve şifreni girdiğin bölüme gir, bunları yazmadıysan yaz ve kaydet/yeniden başlat seçeneği olmalı , ona tıkla ... daha sonra modemin bütün ışıkları kapanacaktır, ışıklar kapandığında pencereden çık, modemin ışıkları yandığında işlem tamamdır.

girdikten sonra demişsinde girdikten sonra çok seçenek var wpa wpa2 wep wpe2 dolu hangisini seçicem bir iki tanesini denedim yapınca internet kopuyo geri interneti bağlayana kadr canım çıkıo :S

wep'i seçerek dene wpa'a her donanımla uyum göstermiyor

Geri