WLM 2011 yardım...

iccfreedom

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar konu başlığı olarak açmak istememiştim yanlız msn yardım sayfasına yazdığım halde bir ilgilenen olmadı mecburen burdan açıyorum kusurabakmayın . Bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim...

selam arkadaşlar bana acil yardım xp sp2 kullanıyorum msn 2011 yükledim sonra baktım eski sürümlerle cam açmıyor ayrıca sadece kamera özelliğinide kullanılamıyor kendimce sildim sanırım sonra tekrar 2009 sürümünü yükledim ama halen kamera sorunum devam ediyor. Bu sefer kamera hiç açılmıyor ayrıca eskiden oldugu gibi görüntülü arama ve web kameramı göster seçeneği yok 2009 u yüklediğim halde sadece görüntülü arama başlat seçeneeği var ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim bu arada Windows Live Messenger 2009 Build 14.0.8089.726 sürümünü indirdim onu deniyecem tekrardan sizin bildiğiniz bir çözüm önerisi varsa yardımcı olun çok teşekkürler arkadaşlar...

yazdığım yazıda açıkça belirttim ayrıca bu gün bir kaç girişimde bulundum ama başarısız oldum sitede bulunan birkaç öneriden youcam programını kaldırmak istedim ve tekrar yüklemek istedim fakat youcam programını kuramıyorum tekrar bilgisayarımın model ve markasına göre sürücüsünü indirdim fakat hiçbir şekilde yükleyemedim ve en kötüsü kaldırmamı istiyor ve o program zaten bende yok gözüküyor ne ekle kaldır da nede programfiles içinde ayrıca sinirlendim tekrar wlm yeni sürümünü kurdum bu sefer onuda yüklememiş gibi hata veriyor sonra msn açtığımda yeni sürümün çalıştığını gördüm... offf offff çıldıracam lütfen yardımcı olun. bir çözüm önerin format felan olmasın temiz bir iş olsun :001_smile: şimdiden teşekkürler :hhmencool:

Dostum ilk olarak WLM 2011 XP DE Çalışmıyor
ikinciside tek çözümün format atmak bilgisayardan tamamen kaldırsanda hep yüklü olarak görücek indirdiğin WLM sürümünüde zaten yüklü diye uyarı verecek malesef dediğim gibi format atman gerkiyor..

saol dostum ben vista kullanıyorum msn çalışıyor yanlız şu an en büyük sorunum youcam kaldıramıyorum ve hiçbir şekilde cam aktivitesi kullanamıyorum ama cam msn ayarlarında çalışıyor gözüküyor hatta erkan parlaklığı arttırma azaltma felan vs. gibi ayarlarıda yapıyor ama cam açmak isteyince çalışmıyor... peki buna formatsız bir çözüm bulamazmıyım ? özellikle şu you cam programını kullanabileceğim tekrar yükleyebileceğim...

Geri