Wolfenstein 3D

free!

artık yok...
Reaction score
0
www.brickshelf.com_gallery_Piglet_X-StrangeAndSilly_Wolfenstein_thumb_01.jpg_thumb.jpg_SPLASH.jpg

wolf3d.gif

wolf3d_2.jpg

screen_nr_2_duzy.jpg

"Wolfenstein 3D"
Copyright 1992 id Software
Published by Apogee Software, Ltd.

birçoğumuzun zamanında hasta olduğu oyun :)

http://rapidshare.com/files/11299406/WOLF3D.rar

pass: hackhell

internet üzerinden oynanan oyun galiba yada boot mu lazım acaba bende anlayamadım

kardes bu return the castle Wolfenstein mi acaba degilse farkı ne

eski dos oyunlarından..
normal oyun kardeşim tıkla wolf.exe ye çalışır
olmadı msdos dan çalıştır

evet 3d oyunların babsı sayılır zamanında çok zaman harcamıştım. bitirmek için

yaa bu oyun bende de var(return the castle Wolfeinstein) ama bir yeri geçemedim. hani yaratıklardan kurtuluyorsunuz sonra yeşil bir vadiye indiriliyorsunuz.gözcüler hep beni yakalıyor.oraları geçmeye başladım.tüneli geçip kampa giriyorum orada adamlar çıkıyor karşıma daha ileri gidemiyorum. bana bir çözüm bulun

bu o oyun değil bu tüm oyunları atası gibi bişiy :D

ben bu oyunu oynadım tavsiye ederim

emeğine sağlık dostum

yıllar once ilk apple bilgisayarımda oynuyodum yaa harika oyundu gercekten...hala da duruyo o bilgisayarla birlikte karanlık bi kosede=))

Müthiş bir oyun. Telefona çevirilmiş olanı da var. Bir ara koyabilirim. 6670'te bitirdik oyunu. çok sürükleyici. Oyunda gizli kapılar var. Tabloların arkasında mı ne. Biz oyunu bitirince keşfettik.

ALLA ALLA sorun bndemi yoksa resim in oyunla hic bi alakası yok mu ??

oyun resminin upload edildiği siteden kaynaklanan bir durum, adult resim ile oyun resminin yer ideğişmiş. anlamadım hatun vardı wolfenstein yerine:)
değiştirdim

Bende ole dusunmustum zaten :D ama simdiki resimler de degisik bnce en iisi resim olmasın...

grafikler süpermiş :durdurun :D

bende de vardı bu oyun ..çok mükemmeldir.. hatta dileyen bu silah ve ganimet şifresini de kullanabilir.. " M I L tuşlarına aynı anda basın"

Geri