Wordpress in md5 şifrelemesini kaldırmak

KinGMurdeR

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar wordpress te yeni kullanıcı oluşturduğumuzda phpmyadmin den girdiğimizde girilen string değerinin değişik bir biçimde kodlandığını görüyoruz. peki bu kodlama nedir, nasıl çözerim. veya ben sitemde bu kodlamanın yapılmadan üyeleri kaydetmek istiyorum. phpmyadminde de kullanıcının şifresi neyse aynen onun çıkmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim. bilgilerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum

Bu suistimale açık bir konu kullanıcılarınızın şifrelerini açık etmeniz art niyet işareti olabilir
siz iyi niyetli olsanızda başkaları bunu kötü amaçlarla kullanabilir bu yüzden cevabı bilsemde anlatamam

ordaki şifreler zaten normal olsaydı siteniz bir gün bile açık kalamazdı emin olun ikincisi ise md5 kırıcı programlar var ama zor

eğer ki wp şifreleme mantığı değiştirilir ve şifreler phpmyadminde alapaça edilirse sql enjeksiyon ile çok rahat bi şekilde yönetici şifreleri çekilebilir. Ancak bahsettiğiniz olay çok kolay ve basittir ama etik olmadığından dolayı anlatma taraftarı değilim.

Geri