www.imageshack.us scripti

normalde upload/install/index.php den yüklenmesi lazım ama , sql ye bağlanamadığından hata veriyor , sağol paylaştığın için ben imageupload scripti arıyorum haberin olsun hani eline geçer falan =) buraya koyarsan sevinirim...

Simdi Arkadaşım Script i inceledim birkac sql hatası var düzetilebilir. İlk Önce Local Hostta veya Hostingde Mysql Data Base Olustur. Daha Sonra Db nin iÇİNİE SQL Sorgusunu Yaz Git de Tablolarımız OLusmus Olucaktır Sonra includes/db.inc.php (db.inc.php yi word pad de ac

$dbhost = 'Domain.com'; // mysql database host
$dbuser = 'DB KULLANICI ADI'; // mysql database username
$dbpass = 'DB SİFRE'; // mysql database password
$dbname = 'DB'; // mysql database name

Alanları Doldurduktan Sonra http://localhost/....../install.php de Karsına gelen Alanları Doldur Ve Sonra install php silmeyi unutma Sistem Acılmaz Sonra

Tesekkürü Unutmayın...

kardeş bilgi için sağ ol ama : Daha Sonra Db nin iÇİNİE SQL Sorgusunu Yaz şurayı anlamadım

açarmısın biraz.

Simdi php may admin e gir ordan Yeni Db ismi girin diyor . Or Latent_bd Sonra Yukarda SQL Sorgusu Var Onu Tıkla Paketin içindeli SQL dosyasını Ac Ordakileri Kopyala Phpmyadmin de olusturdugun SQL Sorgusu Kartının içine kopyala de sonra git de.. Eğer Yapamassan Söle Resimli Göstereyim... :)

hocam valla böyle anlamadım :ter: ksura bakma , ya resimli anlatıver ya da bak avatarın altında msn var eklersen makbule geçer :) hangisi kolaysa sana ,

başka upload script var mıdır sende , ya da senin bildiğin ? sağolasın .

latent anlattığın için teşekkürler..

elinde bu script olan bana pm atsın lütfen

( CR4CK3R )' Alıntı:
Simdi Arkadaşım Script i inceledim birkac sql hatası var düzetilebilir. İlk Önce Local Hostta veya Hostingde Mysql Data Base Olustur. Daha Sonra Db nin iÇİNİE SQL Sorgusunu Yaz Git de Tablolarımız OLusmus Olucaktır Sonra includes/db.inc.php (db.inc.php yi word pad de ac

$dbhost = 'Domain.com'; // mysql database host
$dbuser = 'DB KULLANICI ADI'; // mysql database username
$dbpass = 'DB SİFRE'; // mysql database password
$dbname = 'DB'; // mysql database name

Alanları Doldurduktan Sonra http://localhost/....../install.php de Karsına gelen Alanları Doldur Ve Sonra install php silmeyi unutma Sistem Acılmaz Sonra

Tesekkürü Unutmayın...
Örnek yap abi ya anlayamadım..yani doldurulmuş haliyle anlat :hhuzgun

kırık link. lütfen düzeltebilir misin arkadasim...

Link'e Allah rahmet eyLeSînnnnnnnnnnnnnnnn

KardeŞler Lİnkİ Yenİlermİsİnİz Çok Lazim Ne Olur

Linki Yenileyebilecek Olan Arkadaslar Varmi...?

Geri