www.ozurdilemiyoruz.biz ERMENİ SOYSUZLARINDAN ÖZÜRDİLEMİYORUZ !! Türk ATAMIZA Sahip

msersavas

New member
Reaction score
0
logo.gif

3-5 Tane Kendini BİLMEZ ve Medyamızın AYDIN Diye İfade ettiği Soysuzun Kampanyasına karşı 13,200 Yüreğiz!! ÖZÜRDİLEMİYORUZ ! Lütfen Desteğini Esirgeme!
ATANA GEÇMİŞİNE BAYRAĞINA SAHİP ÇIK!!

www.ozurdilemiyoruz.biz

Site Yöneticilerininde İlgisini Bekliyoruz !! Bu hareket TÜRK ULUSUNUN BİRLİK VE BERABERLİĞİNE KASTEN YAPILMIŞ Bir HAKARETTİR !!! LÜTFEN

Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir Ermeni Kürdistan Türküsü

Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü

Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü

Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine

İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine

Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline

Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!

Mustafa Kemal Atatürk; “Binlerce çaresiz ve suçsuz ana ve çocukları işkenceyle öldürmüşlerdi. Tarihte benzeri görülmemiş olan bu vahşeti yapan Ermenilerdi”, s.260-261, Nutuk.

Geçmişte ve günümüzde, bir çok zalim tarafından zulme maruz kalan Türkler ve Osmanlılar adına, bunları yapanların ve bu zulümlere göz yumanların özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu vahşetlere göz yumamayacağımı belirtiyor, tüm Türk Dünyası adına, bir Türk olarak özür bekliyorum!
,

sigpic111504_72.gif

sigpic267257_51.gif

Özür dilemesi gerekenler bizler değiliz arkadaşlar.Bu kadarı da ayıp artık ,MHP nin bu konu ile ilgili bir pankartını okumuştum hoşuma gitmişti.'' biz Türkler katliyam yapmış olsaydık dünyada Türklerden başka ırk kalmazdı'' :))

asıl özür dilemesi gereken onlar bosna hersekte sizden küçük sırpçıklar üreteceğiz diye tecavüz edilen kadınlardan , bulgaristanda 80 li yıllarda hiç yok yere işkenceyle göçe zorlanan soydaşlarımızdan ırakta savaşın en ağır bedelini ödeyen türklerden kominizmin etkisinden sonra gözünü türk topraklarına diken rusyadaki türklerden bebek katili israilin bir karış toprağı yokken filistine sığıntı gibi girip ardındanda parça parça sömürerek işkencenin her çeşidinin uygulandığı filistinden özür dilenmiyorda biz yapmadığımız bişey için niye özür dileyelim

Geri