Www.Php-nuke.org Hacked! (Resim)

CypherBald

New member
Reaction score
0
Php-nuke.org admin md5'leri tarafımca çalınmıştır. Fakat siteye herhangi bir zarar vermedim sadece. Haber olarak ana sayfaya, turkish hacker`s was here (Cypher)! yazısı bıraktım ve hala sistem'lerinde bu açık mevcut. Resim ;

phpnuke.jpg

S.a

Boyle Lamer Arkadaslara Konusmaya Gerek Yok Acigi Biz Verdik Adam Kalkmis

Hackledim Diyor Emege Saygi Bu Acigi Almak Icin Yalvardigin Gunleri Unutma

Cyphercim Birdeha Banada Bisi Oret Diye Gelme Lamer...

Saygilar

Imza Cyberlord

az laf çok iş cyberlodun bu açığı bulduğu zamanı bende hatırlıom hatta msninde herkeze dağıtammı öle bişi diodu :)

garıp bır durum :D

cyberlord' Alıntı:
S.a

Boyle Lamer Arkadaslara Konusmaya Gerek Yok Acigi Biz Verdik Adam Kalkmis

Hackledim Diyor Emege Saygi Bu Acigi Almak Icin Yalvardigin Gunleri Unutma

Cyphercim Birdeha Banada Bisi Oret Diye Gelme Lamer...

Saygilar

Imza Cyberlord

Pardon? Sadece sana içimden gelmek geliyor... Arkadaşlar buun yapmasının sebebini size açıklıyayim benim başka bir guruba geçmemden dolayı. Ve msn'e yine gelip seni rezil ettim gibisinden konuşmaları. Bilmeden birşeyi yargılayan herkeside şiddetle kınıyorum! Kendinizi biliniz! Saygıya davet ediyorum videoda herşey açık ve net videosuda çekili. "KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE PİS DERMİŞ" ...!

tekrar selam

arkadaşlar anlaşılmıcak bir durum yok bu sitenin açığını ben buldum herkese dağıttım

adam bakın ne diyor tarafından bulunmuştur yuh derim yani gösteriş yapmak istiyor

Php-nuke.org admin md5'leri tarafımca çalınmıştır. Fakat siteye herhangi bir zarar vermedim sadece. Haber olarak ana sayfaya, turkish hacker`s was here (Cypher)! yazısı bıraktım ve hala sistem'lerinde bu açık mevcut. Resim ;

durumu artık size bırakıyorum ne dşüşünürsünüz bilmem

saygılar...

Güldürmeyin beni ve kapatın şu topic'i ... Böyle saçma işlerle uğraşağınıza gidin pkk adult sitelerle uğraşın... Madem çok vatansever'ler var. Artık yorum yapmıyacağım inanıp inanmamanız sizlerin elinde umursamıyorum bile ... Hadi kolay gelsin..

:) zaten phpnuke nin unofficial sitesi kaldı ki bug zaten bugtraqlarda var .bugu cyberlord bulmadı.Hackleyende bu durumda lamer oluyor

hoce bir birinizi neden yiyip duruyorsunuz ben onu anlamıyorum her ikinizde bir iş yapmışsınız ama sun u söylemem lazım elinize ne geçti :D

ilgin.ç . . . :)

Bende Googleyi hakledim :) bakınız resim :)

hellboy14ul.gif

NOt:
gerçek değildir :D

kavga yok... hackleyinde görelim burası gövder gösterisi...:eek:

kimse yorum yapmamış bari ben yapayım : kilit

Geri