XP kurulumu sonrası ekran kartı sorunu

veeking79

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar ben xp kurduktan sonra ekran kartı sürücüsünü yüklüyorum kurulum bittikten sonra ekran görüntüsü kayboluyor xp çalışıyor ama görüntü gidiyor. güncel ekran kartı sürücüsünü de yüklüyorum ama aynısı acaba biostan felan bir ayar mı yapmam gerek. aynı sorunu vista kurduğumda yaşamıyorum.bu bilgisayarı aldığımda vista yüklü gelmiti güncel ekran kartı sürücüsünü yükledim vistada sorun çıkmadı ama bazı oyunlar vistaya kurulmuyor o yüzden xp kullanmak istiyorum bu sefer de ekran kartı sorunu oluyor. konuyu yanlış yere açmş olabilirm yönetici arkadaşım konuyu doğru yere taşıyabilir. bir bilgisi olan varsa yazsın lütfen

sistem p4 3 ghz
1500 ram
anakart foxconn
ekran kartı atı radeon 9550

atimi allah korusun bnde basıma geldı atı yı satıp nıvıa da aldım sende aynıasını yap atıden uzak dur ugrasma okut gıtsın

ati kötü bi ekran kartı değil ki arkadaşım niye kötülüyosun bnm var cok memnunum.

ati ii ekran kartıdır. sorununa gelice bios değildir. bios olsa pc açılırken windows yazısını göremessin yüksek ihtimalle xp'ye vista sürücüsü yüklüyor olabilirsin.

Yok Kardes Formatladıktan Sonra Oluyor
Formatlıyorum Oyun Kurmak Için Ekran Kartı Sürücüsünü Yüklüyorum Ekran Kayboluyor Ama Xp çalışıyor çünkü Resetliyorum Bilgisayarı Windows Açılış Sesi Geliyor Görüntü Yok

ben ati redeon x550 ekran kartı kullanıyorum. yalnız bunu 2 sürücüsü var biri kendi diğeri kontrol center

kontrol center yükleyince ekran sendeki sorunun aynısını yaşıyorum.

ben ati redeon x550 ekran kartı kullanıyorum. yalnız bunu 2 sürücüsü var biri kendi diğeri kontrol center

kontrol center yükleyince ekran sendeki sorunun aynısını yaşıyorum.

işte kardeş hangisini kuracam sitesinde bir sürü programı var yardımcı olur musun
ati radeon 9550 ekran kartı kullanıyorum sanırım ikimizin ekran kartı aynısı
lütfen yardımcı olur musun dosya boyutunu söylermisin yükleyecem dosyanın. sitesinde baya bir dosya var yüklenecek

driver kısayolunu yolluyorum kısayolu burda bakıp hangisini yükleyecem söylermisin

http://support.amd.com/us/gpudownlo...px?type=2.4.1&product=2.4.1.3.25&lang=Turkish

inşallah sorunun çözülmüştür. Eğer çözülmemişse ekran kartını yükledikten sonra bişey daha yüklüyor bu bişey control center onun yüklemesini iptal edersin şahsen ben öyle yapıyorum.

Geri