xp kurulumunda sorun

ĦεĽŁψαĿҚэя

ÐΣЩЇ[_ Ø₣ ╠╣€└└
Reaction score
0
arkadaşlar bein bilgisayarı açtığımda ne ayzdığını anlamadığım mavi bi ekran çıktı bende format atayım dedim ama format atıp winwows u kurarken dosyalardan bazııları yüklenimiyor dedi ben de enter a basıp yeniden dene dedim o da yükledisonra kyura geçti kur bir dosya eksikliğinden devam edemiyoer dedi kapandı. birkaç kez daha böle oldu. Son denememde bilgisayar açıldığında "kur donanımınızı inceliyor.Bekleyiniz diye beyaz yazılıyla yazılmış siyah ekran çıktı ve ondan sonra da windows un kurulma işlemine devam edildiği mavi ekran hiç ççıkmadı. Windows u kuramıyorum. Bi yardım ederseniz çok sevinirim.

Ram arızası arkadaşım. başka bir şey değil. Başka bir ram taktığında sorun kalmadığını göreceksin...

ya cafeye sordum harddisk hatası olduğunu sölemişlerdi. Ne sorun olduğunu kesin bilmeden bişey yapmakda istemiyorum:'(

bencede kesınlıkle ram hatası zaten mavi ekran bır ram hatası uyarısıdır...ramını cıkarıp dıger slota takarakta sorunu gıderebılırsın bı dene

Hayır Arkadsım Ilk önce Okuyucunu Deyiştir öyle Dene Birde O Olmazsa Ram Hatasıdır

ram çıkar tek ram üzerinden yükle olmasa slot değiştir

Geri