Xp restart atıyor

ilker2389

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar windows bugün 3 kere restart attı. Orjinal Xp kullanıyorum, hata raporu sonucunda bilinemiyor diyor. Sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diyor ama hata kodu yok. Bi de sistem tekrar açılınca aşağıdaki uyarı çıkıyor. Yardım edebilirseniz çok mutlu olurum...Şimdiden teşekkürler....

image url: http://img255.imageshack.us/my.php?image=adszqr9.jpg

Not: NERO 8 ULTRA EDITION yüklü. Hatada nero yazıyor diye söyledim.

kurbaga var

neroyu sil yeniden yükle olmazsa

başlat---çaliştir---msconfig-başlangiç ---tümünü devre dişi bırak olur

imşallah

ama nero sil

Statik elektirk olayıda olabilir belki.. Kasadaki tüm kabloları sök. Elektriğe bağlı herhangi bişi kalmasın pcye ait. Yaklaşık 1 gün böyle bırak. Sonra tekrar tak çalıştır. Ayrıca kasanın içindeki tozları temizle.. İnş. düzelir..

esenfirt arkadaşın dediği gibi nero yu kaldır bilgisayarı yeniden başlat ve nero nun başka bir sürümünü kullan ve "başlangıç"tan nero ile alakalı ne varsa onların üzerlerindeki tikleri kaldır.Bu şekilde dene.

Sadece nero scout u kaapttım ve nette bulduğum üzere Program Files\Common Files\Ahead\Lib daki NMIndexStoreSvr.exe nin adını NMIndexStoreSvr.bak olarak değiştirdim. Şimdilik 2 saattir reset atmıyor. Daha önce bir saat te 3 kere atmıştı :)

Edit:

Tekrar reset attı ama artık nero uyarısı çıkmıyor, sanırım o problem reset ile ilgili değilmiş. Hata raporunda şu bilgi çıktı, anlayan varsa:

C:\DOCUME~1\ASHEN-~1\LOCALS~1\Temp\WER407c.dir00\Mini010608-03.dmp
C:\DOCUME~1\ASHEN-~1\LOCALS~1\Temp\WER407c.dir00\sysdata.xml

belki format atabilirsin sorun çözülür :)

arkadaşım sana tek tafsiyem makinene format at tekrar aynı sorun nu yapar sa bana burdan ulaşa bilir sin...C:\DOCUME~1\ASHEN-~1\LOCALS~1\Temp\WER407c.dir00\Mini010608-03.dmp
C:\DOCUME~1\ASHEN-~1\LOCALS~1\Temp\WER407c.dir00\sysdata.xml
bu yazdıkların systemle ilgili bir sorunnn olması lazımm..erturk_fatih@hott

Geri