XP Siyah Tema [2MB]

Gizli Özne

New member
Reaction score
0
WİNDOWS XP SİYAH TEMA​

fx79lc.jpg

Siz de benim gibi;

"Ya bu temalar türkçe değil, kullanımları karışık ve sistemimi kasıyor. Bana şöyle şık, siyah bir tema lazım; ama dili türkçe, gereksiz ayrıntılardan arındırılmış ve sistemimi kasmayacak bir şey olsun.."

diyorsanız hiç öyle bakmayın ve TIKLAYIN :)
Kurulumu da dosyanın içinde..

şifre: hackhell​

Teşekürler Özne. Hemen deneyelim...

şef kurdum ama senin koyduğun capsdaki gibi oLmadı:vur acaba biyerde eksikmi yaptım?
c904160971.jpg

buda önceki haLi mavi temam vardı siyah gider dedim ama:durdurun

5c7bb08806.jpg

Dayı Hesabına Girip De UpLoad Etmemişsin. Onun için 10 DownLoadLı Sınır Koymuş. 10 Kere İndiriLince De Artık İndiriLmiyor Haberin OLsun.

teşekkürler dai :goz:

CoLLector Zone UpLOad edeLim :goz:

tattao999, walpaper klasöründeki resmi de masaüstü resmi yaparsan aynı olur işte :)
Bi de senin eski temandan kaynaklanan öğeler var yukarda..e onun için e eski temanı silmeyi dene :) kolay gelsin

anlaşılan rapidshare yeni bir kural daha çıkarmış
iyice sinir bozmaya başladı zaten
neyse link yenilendi..

tattao999, walpaper klasöründeki resmi de masaüstü resimi yaparsan aynı olur işte :)
Bi de senin eski temandan kaynaklanan öğeler var yukarda..e onun için e eski temanı silmeyi dene :) kolay gelsin

anlaşılan rapidshare yeni bir kural daha çıkarmış
iyice sinir bozmaya başladı zaten
neyse link yenilendi..

CoLLector Zoneye upLoad etmedigin Her upLoad 10 kere indiRiLir ve Rapid Tarafindan SiLinir dai :goz: Teşekkürler TeKrAr ßenim upLadi siLiyorum..

sendemi apload çı oldun abi :D

eline sağlık

SaoLL
ama snn kOyduun resmdeki gibi OLmadı....=(
BöYle OLdu alttaki çubuk resmde ince bende deil üsteLiK Bnde KenaR truruncU oldu....
2j3pimh.jpg

çok sağol dostum süper tema biraz eksiği var sadece

SaoLL
ama snn kOyduun resmdeki gibi OLmadı....=(
BöYle OLdu alttaki çubuk resmde ince bende deil üsteLiK Bnde KenaR truruncU oldu....
2j3pimh.jpg

bendede aynısı oLdu
c904160971.jpg

tattao999, walpaper klasöründeki resmi de masaüstü resmi yaparsan aynı olur işte :)

sorun arka walpaper resmi değil tema:durdurun

başlatın turunculuğuna mı taktınız siz? :D
kendim ss almadım; programı bulduğum yerdeki resmi koymuştum direkt
ama madem bu kadar sorun yaptınız; resmi değiştirdim :D
benim gibi sadelik isteyenler için on numara tema.. :D

Gizli Özne;3722729' Alıntı:
başlatın turunculuğuna mı taktınız siz? :D
kendim ss almadım; programı bulduğum yerdeki resmi koymuştum direkt
ama madem bu kadar sorun yaptınız; resmi değiştirdim :D
benim gibi sadelik isteyenler için on numara tema.. :D

hehe vaLLa ben capsda siyah oLduğu için taktım tam bana gidicek bi temaydı:D ayrıca temayı Biraz aradım ama buLamadım:vur TeşekkürLer şef KoLay geLsin:goz:

teşekkürler, tema ayarlarını falan kapatmışım açmak için azcık uğraştırdı ama güzel oldu :)

Geri