selamlar,
görüyorsunuz sorun çok makinada..
lisanlı XP'yi kurdum ve SP2 nin üzerine SP3 kurdum..
driverlar, java ve bir kaç lazım programı kurduktan sonra saçmalama olayı başladı...
Ağ bağlantısı gidip geliyor, bazen de iki ağ bağlantısı görüyor, microsoftun sitesine hiç giremiyorum, otomatik update altta kenarda açık fakat update % 0 da devamlı yani ilerleme yok..
MSN yükleyemiyorum ,
W.Media Player yüklerken de bir hata verdi,
Ve bomba bu asıl Symantec kurdum o da update edemiyor edemeyincede disable tabiiki de..
Kullanıcı seçme ekranı gelmiyor, klasik kullanıcı ekranı geliyor
GERİ YÜKLEME yapayım dedim hiç bir tarihi kabul etmedi,
Şimdi diyeceksiniz bu kadar sorunu nasıl bir araya topladın..
inanın bilemiyorum o yüzden buradayım,
Yaptıklarıma gelince Mabezat'tan şüphelendim, daha önce gelmişti başıma o değil, güvenli modda tarama yaptırdım spy bot ile yine düzelmedi,
Kurduğum herhangi bir program sebep mi onu da bilemiyorum işten çıkıp eve gidince aklıma gelen her şeyi deneyip burada paylaşacağım..
geride faydalı bir şeyler bırakalım ))
görüyorsunuz sorun çok makinada..
lisanlı XP'yi kurdum ve SP2 nin üzerine SP3 kurdum..
driverlar, java ve bir kaç lazım programı kurduktan sonra saçmalama olayı başladı...
Ağ bağlantısı gidip geliyor, bazen de iki ağ bağlantısı görüyor, microsoftun sitesine hiç giremiyorum, otomatik update altta kenarda açık fakat update % 0 da devamlı yani ilerleme yok..
MSN yükleyemiyorum ,
W.Media Player yüklerken de bir hata verdi,
Ve bomba bu asıl Symantec kurdum o da update edemiyor edemeyincede disable tabiiki de..
Kullanıcı seçme ekranı gelmiyor, klasik kullanıcı ekranı geliyor
GERİ YÜKLEME yapayım dedim hiç bir tarihi kabul etmedi,
Şimdi diyeceksiniz bu kadar sorunu nasıl bir araya topladın..
inanın bilemiyorum o yüzden buradayım,
Yaptıklarıma gelince Mabezat'tan şüphelendim, daha önce gelmişti başıma o değil, güvenli modda tarama yaptırdım spy bot ile yine düzelmedi,
Kurduğum herhangi bir program sebep mi onu da bilemiyorum işten çıkıp eve gidince aklıma gelen her şeyi deneyip burada paylaşacağım..
geride faydalı bir şeyler bırakalım ))