xsteel dökümanları (türkçe)

Tşk hocam bide bu programa bakalım faydalanalım

dostum ellerine sağlık. bende böle bişey arıyordum. peki xsteel i bulabilirmisin. onuda arıyorum ama bulamıyorum :hhuzgun . yardımcı olabilirsen hayır dualarım ömürboyu seninle..! :hhgül

xsteel notları linki çalışmıyor.Yardımcı olmanız mümkünmü?

link çalışmıyor arkadaşlar bir bakabilirmisiniz?

Xsteel dökmanları yakında açacam paylaşıma. AMa Adres63 hocamın dediği gibi biz burda amme hizmeti yapiyoz. Böyle mecburuz gibi msj yazınca şevkimiz kırılıyor.

haklısın hocam ama yazan arkadaşta kendi kişiliğini ne güzel ortaya koymuş bi insan zor bu kadar kendini ifade edebilir

Teşekkür ederim hocam anack link ölü.
Bu konuda Bir istegim olacak sizden V12 Derslerini bulmamızın imkanı varmıdır.
Olursa çok kişiye yardımcı oluruz ben çok aradım yuklicektim siteye ancak bulamadım diğer derslerle çalışmaya çalıştım bir birini tutmuyor. teşekkür ederim kolay gelsin..

MERHABA ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYE OLDUM BURAYA
BANA X STEEL DE 2.MAKRO DA 7 SIRADA OLAN Beening plate nin ne işe yaradığını anlatabilirmiyiz..eğer yaparsan çok ii olaCAK 30 PUAN ALACAĞIM FİNALDEN!!LÜTFEN YARDIMCI OLUN!!
05447671332 BU BENİM NURAMAM OK

Merhaba Ben Bİ Meslek YÜksek Okulunda Okuyorum SaĞolsun Hocalarimiz Bİzlere X Steel Autocad Sap2000 Gİbİ Programlar ÖĞretİyorlar...sap DeĞİl Ama Autocad Den Sorunuz Olursa Cewaplayabİlİrİm..
Hangİ 2 Yillik Bİ Okulda Bunlar ÖĞretİlİyor?? Bİlgİnİz Warmi**

XSTEEL 2.MAKRO DA 7. SIRADA OLAN Beening plate NE İŞE YARIYOR YAA.NE OLUR YARDIMCI OLUN..

kusura bakma şifre doğruda büyük küçük harf karışıklığı oldu

Rar Şifresi: powerd by Liman

büyük küçük harflere dikkat lütfen.

Forumda aratırsan bir çok örnek çizimde bulabilirsin. işine yarar belki

asker dostum link ölmüş ya linki tekrar verebilirmisin

hocam bunlar eski notlar v6 ya gore
haliyle bunlarla iş yurumuyor. ama yinde emeğine teşkkür ederiz.
v10 ve yukarısını bulursan çok makbule geçer .
ben bulursam hemen foruma veririm.

Geri