Yöneticiler uyuyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

daimakce

New member
Reaction score
0
Başlığım yönetici arkadaşları kızdıracak ama bu bir deği iki değil üç hiç değil .kaç seferdir siteye giriyorum ne bir resim görünüyo ne bir pogram indirebiliyorum.hiç bişe çalışmıyor.sorun bende mi yoksa başka bişeyde mi..

Kardes bende hic sorun olmuyor ..
gayet hersey normal sekilde ..
Belki de Sizin Pc de Bi sorun vardır ..

evet bence bi format at yada olmadı firefox 2.0 kur update lerini yap sonra hackhellin popup gebrticisini kur internet şeçeneklerinden varsayılan düzey yap ne görürsen büyük bi ihtimal olur :D

Sanırım Sende Bir Sorun War.. her Sey Gözüküyor.. PRogramlar iniyor.. Yazılar Bilene okunuyor :D:D

Sorun tammaiyle Sende olsa Gerek..??

yöneticilerin uyuduğu yok 24 saat kontrol altında bu site

sen nerden ne indirmeye çalıştın onu söylesene önce

korku+ da Bu Çİnlİler Ne Yİceklerİnİ ŞaŞirdilar Artik Yuhh!!
SickDreTh**** KORKU BÖLÜMÜNE YAKIŞAN İĞRENÇ ÖTESİ RESİMLER..midesizleri içeri alayım...!!!
SickDreTh bunlara bakmak istedim ama rtesim felan yok ortada ayrıca program download etmek istedim malesef hiç birini download edemedim...

iyide sorunolsa diğer sitelerden bişe indiremezdim

rapid den ne o imalı imalı hesap sorar gibi zaten kabahat bendeki size bişe sordum maaşallah hepiniz bir ağız etmiş gibi beni suçluyorsunuz helal olsun sanal alem sizdenden soruluyo galiba

benim bunları göremememin sebebi ne olabilir.

daimakce' Alıntı:
korku+ da Bu Çİnlİler Ne Yİceklerİnİ ŞaŞirdilar Artik Yuhh!!
SickDreTh**** KORKU BÖLÜMÜNE YAKIŞAN İĞRENÇ ÖTESİ RESİMLER..midesizleri içeri alayım...!!!
SickDreTh bunlara bakmak istedim ama rtesim felan yok ortada ayrıca program download etmek istedim malesef hiç birini download edemedim...

iyide sorunolsa diğer sitelerden bişe indiremezdim

rapid den ne o imalı imalı hesap sorar gibi zaten kabahat bendeki size bişe sordum maaşallah hepiniz bir ağız etmiş gibi beni suçluyorsunuz helal olsun sanal alem sizdenden soruluyo galiba
dostum acıklamayı yorumunun altında yapmıstım bı daha buraya yapayım..ordakı resımler gayet acık ve net gozukuo yanı resımlerde yada baska bı konuda bı sorun yok.olsa zaten mod arkadaslar kapatır konuyu.onun ıcın bı daha bı kontrol edersen belkı resımlerı gorebılırsın..

Oldu, millet işini gücünü bırakıp senin resimleri görememe sebebini arastırsın..Üsttelik birde bu saçma sorunun yüzünden yöneticileri sorumlu tutmussun..Yuh aRTIK..

daimakce' Alıntı:
benim bunları göremememin sebebi ne olabilir.

sayfayı bi kaç kez yenile. sorun bağlantı hızında yada resmin upload edildiği sitede olduğunu göreceksin. program indirememe sebebine bişey diyemem. ya link kırık gözden kaçmıştır yada pc'nde bi sorun var arkadaşım. senin popup'ta falan sorun olabilir.

senin bilgisayarla ilgili olabilir yoksa kimsenin sana şekil aldığı yok arkadaş yalnış anlama bende bazen bazı resimleri göremiyorum ama çoğunuda görebiliyorum o yüzden fazla dert etmiyorum... birde rapit den indirdiğimiz bazıları silinmiş oluyor sitenin suçu olduğunu zannetmiyorum 1 ayı geçince zaten siliniyor

DaRk_KnİgHt arkadaş kızmayın lütfen sizden yardım isteyemeyecekse söyleyin sorunlarımızı iletmeyelim ayrıca işinizi gücünüzü bırakın diyen olmadı yardım edemiyorsanız söyleyin o kadar (yuh demek olmadı ayrıca )

Download edemediğin programları belirtirmisin..??

teşekkürler arkadaş

tek tek adını yazamam şu an ama bakayım sonra.. olay şu normal olarak program indirmek istedim rapidden verilen harfleri yazıp download a basıyorum ama programın tamamını değilde sadece kb olark indiriyor.mb olark değil.

daimakce' Alıntı:
DaRk_KnİgHt arkadaş kızmayın lütfen sizden yardım isteyemeyecekse söyleyin sorunlarımızı iletmeyelim ayrıca işinizi gücünüzü bırakın diyen olmadı yardım edemiyorsanız söyleyin o kadar (yuh demek olmadı ayrıca )

Dostum sorunlarını dile getirmeninde bir yolu yordamı vardır.Sen bir kaç resim göremedin diye bu baslıkta bir konu açmanın mantığı ne..Yöneticilerle ne alakası var..bu sitede bulunan 207 000 üyenin içinden sadece sen program inderimiyorsan sorun sendedir..Eğer sana yardım edilmesini istiyorsan güzel bir şekilde sorununu izah edersin..Probleminin çözümü varsa paylaşılır..

valla hangisini yazayım Programlar bölümünde 3-4 tane program inbdirmek istedim olmadı.verilen harfve rakamları yazıyorum downloada basıyorum ama mb olan programı kb olarak indiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri