yöneticilere bir öneri !!!

yamakası

New member
Reaction score
0

işte bu olayı anlatmaya çalışıyorum....

i61540_aa5pu.jpg

aklımdan geçti sadece bi söyleyelim bakalım dedim.... şimdi malum bu RAPİD kahrolası , eksik olmayası her iki durumuda içler acısı :D malum bir sitede böyle bir uygulama war yabancı bir site tabiki ama bir ilke de biz neden imza atmayalım....

diyeceğim o ki bizde böyle bir uygulama başlatsak ve rapid engelini aşsak nasıl olur daha dogrusu bunu yapabilirsek ve üyelere de bunu kullanmayı sunarsak nasıl olur tabiki belli bir mesaj veya kriterleri yerine getirdikten sonra ....

bana kalırsa HH yi çok daha popüler yapacak bir uygulama olacaktır ama Dark_Angel ve solariz bu konuda ne düşünür bilemem...

demek istediğin rapid i kullanmayalımmı anlayamadım :hhman:

şimdi rapid grabber diye bişey war onu sitenin üst tarfına kullanmak üzere koyuyorlar ve rapid den sınırsız indirebiliyorsun ...bu uygulama bizim site de de verildi...kullanımı da baya güzel....:D bu uygulamayı bizim HH de de yapsak baya bi hit oluruz diye düşünüyorum..

bu kadar kullanıcı daha yeni rapid i öğrenmişken şimdi yeni bir şeyi anlatmak her bölümde 30 larca soru demek sürekli yine aynı şeylerin tekrarlanması demek. Grabber olayını bilmiyorum ama sunucu olarak olarak olursa külfeti çok fazla olur ozaman da bugunki reklamlardan daha fazlasına ihtiyaç olur ozaman öneri ve şikayetler bölümü hh elin en çok yazılan kısmı olur. Şuanda herkes rapid e alıştı öğrendi yeni bir sistem oldukça külfetli ve bir okadar sancılı olur düşüncesindeyim . Ha tabi birde karizma yönünden bakarsan Number one olan artık rakipsiz ötesi olur

yaMaKaSi' Alıntı:
şimdi rapid grabber diye bişey war onu sitenin üst tarfına kullanmak üzere koyuyorlar ve rapid den sınırsız indirebiliyorsun ...bu uygulama bizim site de de verildi...kullanımı da baya güzel....:D bu uygulamayı bizim HH de de yapsak baya bi hit oluruz diye düşünüyorum..

hımmmm onların reklamını yapıoyoruz yani
yoksa ben mi yanlış anladım:sigara: :eek:

arkadaşlar,
bu ivesanın verdiği sistem var
http://www.cmszone.org/grabber/index.php
ve buda benden :D
http://ibiet.com/
bu iki sistemde otomatik olarak premiumları kullanıyor ve size linkini veriyor.
ancak siz account bilgilerini göremiyorsunuz.
sistemin içine accountlar kayıt ediliyor ve accountun kotası bitince diğerine geçiyor.
bu sistem için rapid accountlar lazım...
ben araştırırım sistemi kurabiliriz belki ama account lazım bol bol...
yoksa sistem yukardakiler gibi kapanır :D

hayır neden reklamını yapalım ki bu bize ait bi durum olacak

yaMaKaSi' Alıntı:
hayır neden reklamını yapalım ki bu bize ait bi durum olacak

hocam gördüğün yabancı sitenin linkini atar mısın PM olarak??? öyle görmeden anlayamıom ben :eek:

freemitnick' Alıntı:
arkadaşlar,
bu ivesanın verdiği sistem var
http://www.cmszone.org/grabber/index.php
ve buda benden :D
http://ibiet.com/
bu iki sistemde otomatik olarak premiumları kullanıyor ve size linkini veriyor.
ancak siz account bilgilerini göremiyorsunuz.
sistemin içine accountlar kayıt ediliyor ve accountun kotası bitince diğerine geçiyor.
bu sistem için rapid accountlar lazım...
ben araştırırım sistemi kurabiliriz belki ama account lazım bol bol...
yoksa sistem yukardakiler gibi kapanır :D

ya illaki böyle adres vermek lazım dimi şimdi banlanacaz :):):D reklam yapma free :D

anlayın yav işte üstte olcak bu olay indirmek istediğiniz dosları rapidden sınırsız ve de beklmeksizin indiriceksiniz FLECTH anladın inşallah walla ben tadını alamadım uehueheuhe bir anda 5-6-7 dosya rapidden çekmeye alışkın değiliz...bu gabber sayesinde buna son vereceğiz.........................

o grabber la neredeyse 10 gb indirdim 3 gün içinde :D ama sabah baktım kapanmış :(

yaw scripti arıorm yabancı sitelerde ama yok falla, gözüne çarpan varsa rapid grabber adı altında büyük ihtimalle php dir o asp için öle bi sistem yazılması zordur, bulanlar olursa pm atarlar incelerim ve hemen kurarız, premiumları bağışlayanlarda her download linkinin yanında teşekkürler XXXX gibi nickini görürler :D

web grabber olayı daha iyi bence :)

illaki php kodunda yazılmış olması lazım :):):D

o da zor iş ama İNŞALLAH Dark üstesinden gelir...

elimde bi script var ancak tam olarak bu değil..
yine premiumları kullanarak download yapıyo sunucuya size link vermiyo..
sonra siz sunucudan download yapıosunuz hıphızlı ama hiç bi şekilde kaldırmaz sistem bunu.. bunu geliştirip premium account listesini kullanarak linki verecek bi sistem yazabilcek gerçek coderler varsa pm den ulaşsın..

extradan iş çıkarır adam indiremez niye indiremiorum diye konu açar
freem in dediği gibi account dolar adam bize çatar..

Bırakın millet alıştı artık rapide.. bekleye bekleye indirmeye.

zaten şikayeti olan programlar bölümünden grabber indirip kullanıyor.

Geri