Yönetimdekilere Sesleniyorum:)))) Okursanız sevinirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackWomaN

New member
Reaction score
0
Bazı konularımda üyelerimiz link ölü demiş...Linklerim Ölü Değildir ...Kısa bir süreliiğine paypal ile bir kredikartı sorunu yaşıyorum artık sanal kart istiyormuş haliyle bende rapidimi uzatamadığımdan belli bir zmn belki linkler ondan öle gözükücek ama aslında hepsi yerinde duruyor...Kısa sürede yeni kartım gelecek ve de rapidiim uzadığından hepsi eski haline dönecek...

Açtığım konular ve yaptığım uploadlar kayda değer ;hepsi hackhell.com şifreli ve baya emek harcadığım konular olduğundan ayrıca fazlasıyla talep gördüklerinden; Siz yönetimden Ricam Konularımın silinmemesi ..Nedenide konularımdan bazılarının içeriğine,anlatımına ve verdiğim emeğe bakarsanız aynını yeniden yapmamın çok zor olduğunu sizlerde kabul edeceksinizdir...(ör: screensaverlar ve msoffice2007 anlatımı videoları gibi konularım)Reactor sağolsun bu durumu baana açıkladığı üzere sanal kartım geldikten sonra paypal ile sorunum kalmayacağıdır..Konularımda ölü denilen linkler sorunum hallolur olmaz düzeltilecektir....
Şimdiden teşekkür ederim...
Umarım anlayışlı olursunuz!:melek

Ben paylaşımlarını iyi biliyorum blackwoman hiç bir sorun yok :goz:

o zaman sole yapalım silinen konular neler bılmıyorum ama eger ki linkler düzelir o zaman silinen konuları yonetıcıler gerı getırır olmaz mı : ))

Eyy Müzeyyen Müzeyyen Ne Olur Duyyy beni

İstikballe İstikballe StudiO Colection

Valla Ba$lıgı gorunce bu aklıma geldi :durdurun

o zaman sole yapalım silinen konular neler bılmıyorum ama eger ki linkler düzelir o zaman silinen konuları yonetıcıler gerı getırır olmaz mı : ))

Ya ya ama ama ama:vurHepsi değil sadece aralarında bazıları heralde...aslen ben baktım hepsi yerinde duruyor linke tıklıyorum link açılıyor...Emin değilim gözükmediklerinnden...Çünkü linkler normalken bile ölü diyenler oluyordu şimdi böle bir sorunum var diye açıklama yapma gereiği duydum...Sizler kontrol eder ve bana söylerseniz çok sevinirim ama nolur silmeyin....Saatlerim geçti o konuları açarken upload ederken ühüüüüüüüüüüü:vur

Hesabının süresi dolsa bile linklerin silinmez, premium hesapta olduğu için ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri